Autonomní skříňkový zámek ELLcam 2.0

Datum 05.12.2016

Abbas zařadil autonomní skříňkový zámek ELLcam 2.0 s PIN klávesnicí. Vyznačuje se kompaktními rozměry a možností zvolení tří uživatelských režimů.

Skříňkový zámek ELLcam 2.0  od společnosti Mauer® Locking Systems (ASSA ABLOY) má široký rozsah využití. Může sloužit například pro uzamykání skříněk ve sportovních zařízeních, fitness centrech nebo pro uzamykání skříněk s léky. Vyrábí se pro vertikální i horizontální montáž a navíc umí pracovat ve třech režimech dle požadavků zákazníka.

Volitelné režimy zámku:

  • Změna uživatele – při každém uzamčení lze zadat jiný kód klienta. Pomocí stejného kódu se provádí i následné otevření. Světelný signál svítí při kontaktu s klávesnicí modře, při uzamčení červeně.
  • Permanentní uživatelé – do zařízení se dopředu naprogramuje PIN každého uživatele. Otevření se poté provádí pomocí individuálního kódu a zamčení stisknutím tlačítka „0“. Světelný signál je zelený a červený.
  • Omezení uživatelé – pro každé zamčení lze zadat jinou číselnou kombinaci klienta. Po uplynutí předem určeného času jej lze odemknout pouze pomocí hlavního PIN. Světelný signál je modrý a červený.

Výhody:

  • Malé rozměry a snadné osazení
  • Funkce naplánovaného odemčení
  • Dotyková kapacitní klávesnice s moderní technologií
  • Možnost volby mezi třemi verzemi režimu
  • Micro USB vstup pro nouzové napájení
  • Extrémně nízká spotřeba
  • Elektronický nouzový klíč pro otevření
  • Napájení 3-x AAA baterie
  • Optická a akustická signalizace

   Podívejte se, jak snadno se skříňkový zámek ELLcam 2.0 ovládá.

Přemýšlíte nad využitím skříňkového zámku ELLcam 2.0 ve vašem projektu? Kontaktujte našeho produktového specialistu, který vám poskytne více informací. Další typy skříňkových zámků naleznete v našem katalogu 

Pokud chcete být pravidelně informováni o novinkách ze světa bezpečnostních technologií, přihlaste se k odběru našeho newsletteru

Mohlo by vás zajímat:

  ASSA ABLOY – Komplexní řešení dveřních systémů
Společnost ASSA ABLOY je předním světovým výrobcem a dodavatelem komplexního řešení uzamykacích dveřních systémů. Podívejte se na přehled produktů, které vám nabízíme.

FAB ENTR – inteligentní elektromotorický zámek
FAB ENTR je elektromotorický zámek od společnosti ASSA ABLOY, který můžete ovládat například vaším chytrým telefonem nebo biometrickou čtečkou. Víte, jaké nabízí výhody?

Školení: Přístupové systémy a návazné produkty
Zúčastněte se otevřeného školení, které je určené nejen pro techniky, a získejte přehled o nabídce přístupových systémů a jejich příslušenství. Seznámíte se také s nabídkou elektromechanických prvků od společnosti ASSA ABLOY.

Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA).
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář