Nové průmyslové kamery Giganetix SMARTEK Vision

Datum 15.01.2016

Chorvatská společnost SMARTEK Vision patří mezi světové výrobce kamer pro strojové vidění. Ucelená řada kamer Giganetix a Giganetix Plus nabízí výrobcům kamerových systémů nové možnosti v integraci kamer a rozšiřuje oblasti použití průmyslových kamer.

Kamery Giganetix a Giganetix Plus jsou technicky vyspělé, cenově dostupné, a snadno použitelné digitální kamery určené pro zobrazování aplikací strojového vidění. Kamery SMARTEK Vision nabízí vynikající kvalitu obrazu s minimálním šumem a komplexní sadou funkcí v kombinaci s širokým výběrem CCD a CMOS senzorů firem SONY, OnSemi (Aptina) a Truesense Imaging. Kamery nabízejí rozlišení až 12 Mpx. Plná kompatibilita hardware a software se standardy GigE Vision umožňuje bezproblémovou integraci do stávajících systémů.

Mezi největší výhody kamer Giganetix a Giganetix Plus patří vynikající odvod tepla. Díky hliníkovému plášti daleko lépe odvádí teplo. Kamery se tedy tolik nezahřívají, což snižuje hladinu šumu. Kamery jsou konstrukčně řešeny tak, že umožňují uchycení z pěti stran. Na všech čtyřech bočních stranách a také zepředu mají připraveny otvory s metrickým závitem. Toto významně usnadní jejich integraci do strojů. Díky krycím sklíčkům i na černobílých kamerách jsou lépe chráněny proti mechanickému poškození. Kamery disponují dvěma digitálními vstupy a dvěma digitálními výstupy. Tím se rozšiřuje možnost použití i těch nejmenších kamer. Záruka 36 měsíců a možnost opravy po ukončení záruky zaručuje jejich dlouholetou životnost ve strojích. Kamery Giganetix jsou dostupné také ve verzích S90 a Board Level. Jejich integrace do strojů je tak ještě snazší a oblast možného použití ještě širší.
Společnost ELCOM může díky mnohaletým zkušenostem v této oblasti nabídnout technickou podporu a pomoc při výběru průmyslových kamer včetně jejich předvedení v jejich laboratoři nebo u zákazníka.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář