Spolehlivý pomocník při výběru kabelové konfekce Lapp

Datum 20.01.2016

Hledáte určitý typ patchkabelu, předem osazený spojovací kabel pro systém optického přenosu dat nebo pro snímače/akční členy a jste ztraceni v širokém portfoliu různých produktů skupiny Lapp? Ztratit se ve více než 40 000 artiklech v naší nabídce je velice jednoduché, ovšem nalézt ten správný produkt je od října 2015 mnohem snazší.

Díky neustálému úsilí, jak našim zákazníkům nabídnout co nejkvalitnější služby, jsme vyvinuli nový nástroj – přehledného průvodce světem kabelové konfekce skupiny Lapp. Jednoduché a intuitivní prostředí Vyhledávače kabelové konfekce Vám bude od začátku výběru „napovídat“, kam kliknout a jaká výběrová kritéria zvolit pro nalezení správného produktu dle Vašich představ.

Úvodní obrazovka Vyhledávače kabelové konfekce rozděluje konfekcionované kabely ze standardního programu do 4 základních skupin podle účelu použití, pro který jsou jednotlivé produkty navrženy. Ať už hledáte patchkabely pro provozní sběrnice, průmyslový Ethernet, patchcordy pro optické systémy přenosu dat nebo kabeláž pro připojení snímačů a akčních členů, stačí jednoduše zvolit Vámi požadovanou kategorii a nechat se vést výběrovými kritérii v nástrojové liště. Tato interaktivní nástrojová lišta se rovněž přizpůsobuje produktové skupině, v níž vyhledáváte. Dokáže tak zúžit výběr pouze na relevantní artikly, které odpovídají Vámi hledané specifikaci.

Nechte si od našich produktových manažerů poradit, jaké kabelové řešení je to pravé přímo pro Vás!

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář