Nové digitální tlakoměry pro nekorozivní plyny

Datum 08.02.2016

S řadou DP-0 uvádí Panasonic nový digitální tlakoměr se zaměřením na velmi jednoduché aplikace. Tento tlakoměr byl vyvinut speciálně pro segment výroby elektroniky, polovodičů a biomedicínský průmysl (laboratorní automatizace), kde jednoduchost a rychlost jsou klíčovými faktory.

V porovnání s řadou DP-100, která nabízí velké množství funkcí, byla série DP-0 navržena tak, aby konfigurace byla maximálně rychlá a jednoduchá. Pro zajištění snadného přístupu do základních funkcí jsou k dispozici dvě úrovně nastavení: Režim RUN se používá pro nastavení prahové hodnoty, nastavení nulového bodu a zamykání nebo odemykání ovládacích prvků. Podrobný režim nastavení se používá pro nastavení týkající se provozu snímače.

LCD displej nabízí široký pozorovací úhel a tak hodnoty na displeji jsou velmi dobře čitelné. Také barva zobrazení (červená nebo bílá) může být zvolena s ohledem na výstup operace. Hloubka senzoru je pouze 24,9 mm a umožňuje tak instalaci v úzkém prostoru. Velmi nízká hmotnost jen asi 25 g umožňuje montáž například na rameno robota.

Základní parametry řady DP-0:

  • LCD s širokým pozorovacím úhlem
  • Hloubka pro vestavbu pouze 24,9 mm
  • Velmi lehké provedení: pouze 25 g
  • Volitelná barva displeje: červená nebo bílá
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář