KOPOS – tradice výroby již 90 let

Datum 04.03.2016

KOPOS KOLÍN a.s. navázal na bohatou historii výroby elektroinstalačního úložného materiálu, která sahá do období první republiky, konkrétně do roku 1926. V letošním roce tak slaví 90 let od doby, kdy byla v Kolíně započata výroba elektroinstalačního materiálu. Nejprve pochopitelně z kovu či bakelitu, na kterou v průběhu 60-tých let 20. století navázala výroba z moderních plastů. Rozšiřování výroby probíhalo neustále.

Nejbouřlivějšího rozvoje však začala dosahovat po privatizaci společnosti v roce 1995, založením KOPOS KOLÍN a.s. Úspěšná privatizace zachovala společnost v českých rukou a představou rozvoje a navázáním na tradice. Rozšířením výroby o kabelové nosné systémy, výstavbou mísírny PVC, rozsáhlými investicemi do výrobních hal a výrobních technologií se KOPOS KOLÍN zařadil k významných výrobcům elektroinstalačního materiálu s celoevropskou působností a mnoho zakázek bylo realizováno i mimo Evropu, ať již prostřednictvím dceřiných společností nebo obchodních zástupců a partnerů.

Udržet kvalitu, na kterou je kladen důraz, a za dobré ceny není jednoduché. Pokud je však kvalita pro zákazníka na prvním místě, kvalitní výrobek si i přes vyšší cenu zákazníka vždy najde.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář