Jsme tu pro Vás, aby Vám nedošla energie

Datum 10.03.2016

Jsme přední výrobce a dodavatel baterií na českém i evropském trhu. Již 20 let nabízíme širokou škálu baterií AVACOM pro notebooky, mobilní telefony, fotoaparáty, videokamery, aku nářadí, záložní zdroje, radiostanice a ostatní mobilní zařízení. Baterie AVACOM vyrábíme z nejkvalitnějších článků, které zajišťují vysoký výkon a stabilitu s minimální poruchovostí.

Díky bohatým zkušenostem z výrob­ní i servisní praxe a systému stálých kontrol kvality patří baterie AVACOM k nejvyššímu standardu ve své kategorii. Aktivně reagujeme na vývoj moderních technologií, proto v naší široké nabídce vždy naleznete aktuální verze baterií a dalšího příslušenství. K dalším činnostem společnosti patří vývoj a výroba bateriových packů, RBC packů pro UPS, průmyslová a zakázková výroba, ser­visní práce a ser­vis UPS.

Nové baterie AVACOM s vysokokapacitními články PANASONIC a SONY

Nyní přicházíme na trh s notebookovými bateriemi sestavenými z vysokokapacitních článků značek Panasonic a Sony. Tyto baterie mají při stejných rozměrech a hmotnosti až o 32% vyšší kapacitu než původní baterie. Např. šesti článkovou baterii, s původní kapacitou 4400 mAh nyní nabízíme s těmito novými články s kapacitou 5800 mAh.

Články, ze kterých se tyto baterie sestavují, mají i větší životnost než většina typů článků používaných renomovanými výrobci notebooků. Součástí baterií je sofistikovaná elektronika s dvojnásobným ochranným zabezpečením. Tato část řídí nabíjení jednotlivých větví článků a též je chrání před přebitím a podvybitím.

S bateriemi obsahujícími vysokokapacitní články se znatelně zvýší doba chodu notebooku na baterii, takže ani na delší schůzky nemusíte cestovat s napájecím adaptérem.

Inteligentní automatické nabíječky
pro olověné akumulátory a autobaterie

Další novinkou v naší nabídce jsou mikroprocesorem řízené nabíječky olo­věných akumulátorů s napětím 6/12V nebo 12V a nabíjecím proudem 1A, 4,5A, 7A a 10A. Jsou určeny pro nabíjení olověných akumulátorů, startovacích akumulátorů, olověných akumulátorů obsahujících vápník, gelo­­vých a AGM akumulátorů.

Kromě letního a zimního nabíjecího režimu umí nabíječky regenerovat hluboce vybité akumulátory, rozpoznat poškozený akumulátor nebo zda při zapojení nedošlo k nechtěnému přepólování.

Modely nabíječek:

NAPB-A010-612 6V/12V 1A pro akumulátory 1,2 – 24Ah

NAPB-A045-612 6V/12V 4,5A pro akumulátory 1,2 – 120Ah

NAPB-A070-012 12V 7A pro akumulátory 14 – 150Ah

NAPB-A100-012 12V 10A pro akumulátory 20 – 200Ah

V lednu 2016 jsme otevřeli novou prodejnu na adrese Ocelářská 5, Praha 9.
Srdečně Vás zveme k návštěvě!

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář