Připraveno pro vysokorychlostní komunikaci

Datum 11.03.2016

CombiTac nyní nabízí možnost využití 10Gb modulu pro ethernetovou komunikaci. Modul splňuje požadavky CAT6A a stejně jako většina výrobků Multi-Contact je konektor navržen na 100 000 spojovacích cyklů. Tento 10Gb modul je určen pro náročné průmyslové provozy a je odolný vůči vibracím v souladu s normou IEC 60512-6-4. V katalogu CombiTac ho najdete pod označením CT-10GBIT-RJ45. 

Nový 10Gb modul je vhodný zejména pro průmyslové ethernetové aplikace ve zpracovatelském průmys­lu, při nichž se má přenášet velké množství dat. Modul také splňuje požadavky železniční normy EN 45545-1, takže ho lze dobře využít i v aplikacích u kolejových vozidel.

Last Mate First Break modul

Multi-Contact dále rozšiřuje modulární systém konektoru CombiTac o Last-Mate-First-Break modul CT-LMFB. Nový modul byl poprvé představen na veletrhu sps ipc Drives v Norimberku a byl speciálně vyvinut pro sledování stavu připojení elektrických kontaktů CombiTac. Oblasti použití zahrnuje sledování a kontrolní funkce v průmyslu, automatizaci a strojírenství. Do této skupiny můžeme zahrnout High Voltage Interlock Loop (HVIL) k prevenci odpojení při zatížení, nebo bezpečnostní obvod pro odpojení el. napájení. Zpožďující modul je určen pro automatizované aplikace do 100’000 cyklů zasouvání/vysouvání v zátěžovém průmyslovém prostředí. Zaruče­né a bezchybné sledování je zajištěno v souladu s normou DIN 50467 dokonce i při otřesech a vibracích.

Modulární konektorový systém CombiTac umožňuje individuální kombinaci silových a řídících kontaktů, termočlánků, koaxiálních kontaktů, op­tic­- kých vláken, pneumatických, hydraulických a ethernetových kontaktů v kom­paktním rámu nebo krytu. Pomocí konfigurátoru CombiTac Configurator je možné snadno zvolit moduly a sestavovat je do specifického konektoru.

Tyto elektrické kontakty se opírají o osvědčenou technologii MULTILAM a zaručují výkonové charakteristiky i po 100’000 a více cyklech zasouvání/vysouvání. Konektory jsou používány v automatizaci a robotizaci, strojírenství, zkušebnictví, v železniční a dopravní technice, v automobilovém průmyslu a ve zdravotnické technice.

Multi-Contact Czech c/o Stäubli Systems, s.r.o.
Hradecká 536, 530 09 Pardubice
Tel.: +420 466 616 126
Fax: +420 466 616 127
connectors.cz@staubli.com
www.multi-contact.cz
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář