Plastové skříňky a krabičky vyrobené na zakázku bez použití vstříkovacích forem

Datum 02.05.2016

Krabičky jsou vhodné řešení na míru se širokými možnostmi designu krabiček

Společnost S.I.S.C. s.r.o. dodává již přes dvacet let plastové krabičky na zakázku, a to   na českém i slovenském trhu. Skříňky a krabičky na zakázku se vyrábějí z plastu bez potřeby vstřikovací formy. Používají se ve všech oborech elektrotechniky, elektroniky, sdělovací techniky, lékařské techniky, telekomunikacích, meteorologii apod. Tato metoda je vhodná zejména pro výrobu malých sérií od několika kusů až po stovky či tisíce kusů.

Jak na to?

Výroba probíhá podle návrhu zákazníka. Na základě jeho ruční skici, vzorku nebo výkresu se stanoví cenová nabídka. Po odsouhlasení cenové nabídky se zpracuje výrobní dokumentace, na základě které se nejdříve vyrobí prototyp k odsouhlasení a poté se může začít se sériovou výrobou. Za účelem vyjasnění technických detailů je pro sestavení poptáky nejlepší osobní návštěva zástupce dodavatele.

Jak probíhá výroba?

Jako výchozí materiál pro výrobu těchto skříněk a krabiček se používají desky z tvrzeného polystyrenu – PS – ruzných tlouštěk a barev. Desky se nejprve obrábí na speciálních CNC frézkách a poté se ohnou bočnice na ohýbací liště. Poslední výrobní operací je montáž vnitřního vybavení krabičky a spojení jednolivých částí krabičky. Toto spojení se provede chemických svařením. Nakonec se jednotlié krabičky zabalí do fólií a jsou expedovány k zákazníkům.

Jak bude krabička/skříňka vypadat?

Krabičky mohou být vybaveny libovolnými otvory, sloupky se závitovými vložkami nebo bez, drážkami pro DPS, vnitřními lištami, drážkami, gumovými nožičkami, kapsou pro fóliovou klávesnici či fóliový štítek. Další možnost vybavení skříněk je nanesení vnitřní stínicí měděné vrstvy. Krabičky lze doplnit oknem z čirého plexi nebo i různých barev. Zákazníci využívají často také nanesení barevného sítotisku nebo speciálního laku. Vše je pečlivě propracováno.

Jaké výhody má tato metoda?

•  odpadnou náklady na výrobu vstřikovací formy,

• neustálá možnost změn pro každou vyrobenou sérii – posunutí děr, drážek, otvorů, změna rozměrů apod.,

• krabičky jsou určeny k tomu, aby se u zákazníka provedla závěrečná montáž DPS, vnitřního vybavení, konektorů a vodičů,

• odpadá obrábění krabičky, neboť je vyrobena na zakázku,

• přesná opakovatelnost výroby.

 

 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář