Galavito Heating Table – vyhřívaný stolek prodlouží sezónu a zvýší zisky

Datum 08.06.2016

Přestože první jarní sluneční paprsky již vybízejí k posezení na předzahrádce, zahradě či terase, nemají tak silnou intenzitu, aby milovníky čerstvého vzduchu dostatečně zahřály. Mnohé restaurace tak pobyt venku svým hostům doposud zpříjemňovaly nejrůznějšími plynovými nebo elektrickými zářiči. Obor, kterému doposud vládly plynové lampy připomínající houby či elektrické stropní zářiče zahřívající pouze horní část těla, mění česká firma Galavito s.r.o., která vyvinula a vyrábí inovativní stolky se zabudovaným infrazářičem, které slouží jako venkovní topení a hřejí přesně tam, kde je potřeba, tedy od nohou.

Hlavní výhodou Galavito Heating Table je, že se dá nainstalovat pod jakoukoliv stolovou desku a jeho provoz je až 10 krát levnější než provoz klasických plynových zářičů, jak je známe z teras a zahrádek dnes. Jelikož je elektrické topení součástí stolku, nezabírá na předzahrádce žádné další místo. Vyhřívaný stolek stačí jen zapojit do zásuvky a díky infračervené technologii se pocit tepla dostaví během několika vteřin. Pokud venkovní topení není potřeba, stačí ho snadno vypnout a dále používat jako běžný stůl.

Stolky používají nejlepší české restaurace, kterým záleží na spokojenosti jejich zákazníků. Mezi ně například patří steaková restaurace Beef & Beer v Uher­ském Hradišti. „Díky vyhřívaným stolům Galavito Heating Table se nám na zahrádce restaurace prodloužila sezóna, což uvítali jak zákazníci samotní, tak i my v restauraci. Náklady na provoz stolů jsou v porovnání s plynovými zářiči minimální a odpadá práce s manipulací a distribucí plynových bomb. Díky vyhřívaným stolům Galavito můžeme dopřát hostům příjemné posezení ve venkovních prostorách i v chladnějších měsících,“ říká Marek Šmíd, jednatel steako­vé restaurace Beef & Beer.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář