Budoucnost mobilní automatizace

Datum 10.06.2016

Společnost B&R přináší se svým modulárním řídicím a I/O systémem X90 nové možnosti v mobilní automatizaci. Se systémem X90 lze realizovat flexibilní koncepce automatizace  s použitím standardizovaných komponent. Podstatnou součástí systému X90 je řízení s výkonným procesorem ARM a 48 multifunkčními vstupy/výstupy. K základní výbavě patří rozhraní CAN, USB, Ethernet a průmyslová sběrnice reálného času POWERLINK.

Maximální flexibilita

Robustní skříň z hliníkového tlakového odlitku poskytuje navíc místo až pro 4 rozšiřující desky. Díky tomu lze doplnit další vstupy/výstupy, rozhraní a dokonce plnohodnotné bezpečnostní řízení s bezpečnostními vstupy/výstupy. V plánu jsou další rozšiřující desky pro WLAN, Bluetooth a GPS.

Maximální ochrana

Všechny výrobky systému X90 jsou konstruovány pro použití ve velmi nepříznivém prostředí. Tyto výrobky mají rozsah pracovních teplot od -40 °C do 85 °C, vydrží silné vibrace nebo rázy a jsou odolné vůči soli, ultrafialovému záření a oleji.

Maximální integrace

Systém X90 nabízí všechny přednosti automatizační technologie společnosti B&R. K tomu patří například vývoj softwaru nezávislého na hardwaru s použitím modulární softwarové stavebnice. Doba vývoje softwaru se tím podstatně zkrátí a zajistí se opětovná použitelnost. Kromě toho jsou bezpečnostní technika a rozsáhlé možnosti diagnostiky do systému B&R plně integrovány a jsou uživatelům systému X90 bez omezení k dispozici.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář