Průmyslová automatizace, roboty, CNC, EDM a lasery

Datum 05.09.2016

Na MSV, největším strojírenském veletrhu v regionu, se každoročně soustřeďuje více než 1500 vystavovatelů z celého světa. Také letos mezi nimi nemůže chybět japonský výrobce řešení z oblasti automatizace a elektroniky – firma Mitsubishi Electric.

Rok 2016 je nepochybně přelomový pro portfolio výrobků Mitsubishi Electric, proto také letošní ročník veletrhu MSV v Brně bude plný premiér nových výrobků a řešení od japonského výrobce. Na začátku roku byl prezentován nový průmyslový robot ze skupiny MELFA s nosností do 75 kg – jde o průlom v portfoliu firmy Mitsubishi Electric, neboť dosud byla tato firma známá především výjimečně rychlými a přesnými, ale také kompaktními aplikacemi.

Kromě toho bude na veletrhu MSV poprvé v regionu střední a východní Evropy prezentována nová série řízení pro CNC stroje s názvem M8. Mezi výrobky z této série lze najít jak komponenty do jednodušších soustruhů a CNC fréz, stejně tak do víceosých obráběcích center nejvyšší třídy.

Tím, co odlišuje firmu Mitsubishi Electric od všech dodavatelů řešení z oblasti průmyslové automatizace, je šíře portfolia. Na největším strojírenském veletrhu tedy nemohou chybět japonské obráběcí stroje – návštěvníci budou mít příležitost vidět v akci např. laserové obráběcí stroje (jak s technologií CO2, tak Fiber) a elektroerozivní obráběcí stroje (EDM). Chcete se dozvědět více? Navštivte webovou prezentaci firmy Mitsubishi Electric.

Najdete nás v pavilonu P na stánku 142.

 

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář