Chytré továrny a prediktivní údržba

Datum 22.09.2016

Společnost B&R představí na letošním veletrhu MSV optimální řešení pro Průmysl 4.0 – Smart Factory Solutions. Navštivte náš stánek 129 v pavilonu V ve dnech 3. – 7. října 2016.

Hlavními tématy stánku společnosti B&R na letošním veletrhu MSV v Brně budou optimální řešení pro Průmysl 4.0 – Smart Factory Solutions,

Rostoucí individualizace produktů je trend platný i pro obrábění kovů. Znamená to produkci vysoce komplexních kovových dílů ve stále menších sériích. Vzhledem k ryze softwarovému řešení CNC a robotiky u B&R lze využít širokou a škálovatelnou hardwarovou platformu PLC a PC. Pro integraci robotů jako mechatronické komponenty nabízí B&R technologii mapp. Tato technologie dovoluje pracovat s robotem v prostředí B&R Automation Studio metodou plug and play.

B&R Smart Factory Solutions jsou určeny pro modulární výstavbu chytré továrny a mimo jiné nabízí moduly pro sledování stavu strojních zařízení a prediktivní údržbu, energetický management a sběr dat z výroby v reálném čase a jejich analýzu s využitím Business Intelligence.

V rámci veletrhu proběhne také seminář Digitalizace v údržbě, na kterém zástupce společnosti B&R představí jeden z modulů určených pro výstavbu chytré továrny APROL ConMon.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář