Modlink Vario Square: Jeden pohyb stačí

Datum 24.10.2016

Propojení strojních součástí je nyní naprosto jednoduché – s Modlink Vario Square, praktickou spojkou společnosti Murrelektronik v klasickém formátu obdélníkových konektorů. Jeden pohyb stačí pro zapojení a odpojení pneumatického, kapalinového a energetického systému, i pod tlakem, avšak spolehlivě a bez úniku média.

Spojka je vhodná zejména do strojů a zařízení, ve kterých se propojení mezi jednotlivými součástmi, jako je rozvaděč, komponenty stroje nebo nástroj, musí často odpojovat a připojovat. Snadno ovladatelný rychlozavírací systém Modlink Vario Square zde přispívá ke značné časové úspoře. Rukojeť, která slouží také ke spojení kabelů do svazku, může být zaaretována v pěti různých polohách – jak je pro danou aplikaci zapotřebí.
Modlink Vario Square nabízí místo pro osm zásuvek, které lze v závislosti na aplikaci využít pro pneumatický, kapalinový a energetický systém. To zajišťuje vysokou modularitu.
Pro přenos energie nabízí Murrelektronik vhodné přípojné příslušenství s kabely M12 s nejrůznějším počtem pólů a v různém kódování. Kovový kryt umožňuje použít Modlink Vario Square v náročných průmyslových podmínkách.

Více informací na www.murrelektronik.cz

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář