Rozsáhlá diagnostika systému průmyslových počítačů

Datum 04.11.2016

Pro testování průmyslových počítačů a panelů vyvinula společnost B&R softwarový nástroj HMI Service Center. Tento software nabízí  uživatelům v případě potřeby servisu optimální podpo ru tím, že jim poskytne všechny diagnostické možnosti a informace o testovaném PC.

Průmyslové počítače společnosti B&R jsou vybaveny již mnoho let rozsáhlými možnostmi diagnostiky systému, které dalece překračují obvyklý standard v oblasti počítačové techniky. Díky tomu lze zjistit nejen sériová čísla a seznam komponent, ale také statistická data, jako jsou například cykly zapnutí nebo hodnoty snímačů teploty. Tato data jsou spravována zařízením údržby, označovaným jako Maintenance Controller. Cílem je poskytnout uživateli maximální transparentnost systému.

Jednoduché ovládání

Ovládání softwaru HMI Service Center je velmi jednoduché: Počítač Automation PC nebo Panel PC zapněte se zasunutým USB flash diskem. Proces bootování se automaticky spustí z operačního systému instalovaného na flash disku. Poté můžete prostřednictvím strukturovaného a přehledného softwarového uživatelského rozhraní odečíst potřebné informace a provést další diagnostické kroky.

 

O společnosti B&R
B&R je soukromá společnost s hlavním sídlem v Rakousku a sítí poboček po celém světě. Jako celosvětový lídr v oblasti průmyslové automatizace kombinuje společnost B&R nejmodernější technologie s pokrokovým engineeringem. Společnost B&R poskytuje zákazníkům v nejrůznějších odvětvích kompletní řešení při automatizaci procesů, v technice pohonů a řízení pohybu, ve vizualizaci a integrované bezpečnostní technice. Řešení pro průmyslovou komunikaci pomocí provozních sběrnic – a to především POWERLINK a otevřený standard openSAFETY – završují portfolio produktů společnosti B&R. Kromě toho je softwarové vývojové prostředí Automation Studio ukazatelem pro engineering orientovaný na budoucnost. Díky svým inovativním řešením stanovuje společnost B&R nové standardy ve světě automatizace, pomáhá usnadňovat procesy a přesahuje očekávání zákazníků.
Další informace naleznete na internetových stránkách www.br-automation.com.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář