Malé zařízení s velkým přínosem

Datum 07.11.2016

Servisní rozhraní Modlink MSDD společnosti Murrelektronik umožňují obsluze zařízení snadný a bezpečný přístup k řízení bez nutnosti otevření dveří rozvaděče. Různé zásuvky specifické pro různé státy a rozličné datové konektory poskytují vysokou flexibilitu, četná schválení umožňují celosvětové použití.

Software řízení musí být často přizpůsoben aktuálním procesům. Řízení je k tomu třeba připojit k laptopům nebo diagnostickým přístrojům a velmi často je to možné pouze při otevřených dveřích rozvaděče. Pokud je třeba provést úpravy za provozu, musí se servisní technici někdy uchýlit k provizornímu propojení, které je samozřejmě náchylné k chybám a navíc se jedná pouze o nouzové řešení.

S rozhraním Modlink MSDD na čelním panelu je možné se celému výše popsanému procesu vyhnout. Jak? Použitím vysoce modulárního systému Modlink MSDD. Ten se skládá ze standardizovaných jednoduchých a dvojitých rámečků z kovu nebo plastu, jež se integrují do pláště rozvaděče. Osadit můžete více než 170 různých vložek se zásuvkami specifickými pro různé státy a s různými datovými zásuvkami (například D-SUB, RJ45 nebo USB). V Číně, Kanadě, ve Francii nebo v mnoha jiných zemích – Murrelektronik má vždy správné řešení!

Díky rozmanitosti si vyberete až z 100 000 možných kombinací. Ve všech jednoduchých rámečcích je vždy prostor alespoň pro jednu specifickou zásuvku a datovou komunikaci. Pokud je pro aplikaci zapotřebí několik zásuvek a rozhraní, potřebný prostor poskytne dvojitý rám. Díky vysokému stupni krytí IP65 je u Modlink MSDD zajištěno, že rozhraní na čelním panelu bude možné použít i v náročných prostředích. Stínící panely zajišťují dodržení požadavků EMC.

V průmyslové oblasti musí být zásuvky, jak požaduje norma, zajištěny až do 20 A proudovými chrániči (RCDs). V Modlink MSDD může být proto integrován běžný 2 pólový jistič. Po poruše lze jistič jednoduše znovu zapnout. Pro datovou komunikaci lze osadit podle konkrétních požadavků přípojku USB-A nebo RJ45, čímž vznikne kompletní programovací rozhraní včetně zajištěného elektrického napájení. Nabízíme vám řešení, které je na trhu jedinečné.

Pro mezinárodní použití jsou důležitá příslušná schválení. Servisní rozhraní Modlink MSDD s Doppelbart zámkem dobře známým z rozvaděčů jsou certifikována u UL podle cURus. V případě schválení vložek se jedná o takzvané konstrukční schválení, nově konfigurované vložky jsou tak okamžitě schváleny podle cURus.

Více na www.murrelektronik.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář