Výhody technologie HD-CVI

Datum 21.11.2016

Technologie HD-CVI představuje zásadní pokrok od běžných analogových systémů. Umožňuje totiž po běžných koaxiálních kabelech přenášet obraz v kvalitě až 4 MPx na dlouhé vzdálenosti.

Technologie HD-CVI (High Definition Composite Video Interface), kterou vyvíjí a kontinuálně inovuje společnost Dahua, využívá standardu přenosu dat přes analogové koaxiální kabely. Nabízí, ve srovnání s IP kamerami – a dokonce i ve srovnání s některými analogovými systémy, cenově velice zajímavé řešení. Jak je vidět na obrázcích níže, rozdíl v kvalitě výsledných snímků je značný. Nespornou výhodou kamer HD-CVI  je dále fakt, že umožňují spolehlivý přenos dat na velké vzdálenosti. Nenastávají zde přitom žádné prodlevy v časové odezvě. Po koaxiálním kabelu RG59 dokáže bez problémů fungovat na vzdálenosti delší 500 metrů. S koaxiálním kabelem RG6 lze dosáhnout vzdálenosti až 800 m a díky pasivním převodníkům je možné využít UTP kabel na vzdálenost až 300 m.

Další výhody

  • HD video, data, audio i napájení (HD-CVI 3.0) jsou přenášeny přes jediný kabel.
  • Uživatelé analogových systémů mohou na tuto technologii přejít snadno, rychle a při nízkých nákladech.
  • HD-CVI rekordéry jsou kompatibilní s analogovým systémem a lze k nim připojit i IP kamery Dahua.
  • Kamery se dají snadno připojit (plug-and-play) a nevyžadují další nastavování.
  • HD-CVI nabízí rozšíření o inteligentní funkce, jako jsou rozpoznání obličeje, počítání osob, teplotní mapy, přizpůsobení scéně, sledování pohybu osob či sledování ztracených a opuštěných předmětů.
  • Díky technologii HD-CVI je obraz přenášen v reálném čase bez zpoždění, což je výhodné například pro otočné kamery (a to pro všechna rozlišení, která jsou u těchto kamer k dispozici).

V současné době nejvyužívanějším typem jsou kamery v rozlišení 1080p (FullHD). Taková kvalita obrazu je pro většinu uživatelů dostatečná. Do budoucna vám však plánujeme nabídnout také varianty s rozlišením až 4 Mpx.

Široký výběr funkcí

Kamery společnosti Dahua se přizpůsobují potřebám zákazníků. V sortimentu HD-CVI můžete najít kamery kompaktní i polokulové (tzv. dome) s fixními, motorzoom i varifokálními objektivy. Díky stupni krytí IP67 jsou všechny přizpůsobeny venkovnímu prostředí. Některé jsou dále vyrobeny v nejodolnějším antivandal provedení IK 10. Standardně jsou schopny zachytit video se snímkovací rychlostí 25 fps, což je hodnota běžného filmového záznamu. Celý sortiment HD-CVI kamer je dále vybaven infračerveným přísvitem o dosahu 20 až 60 m.

Zaujaly vás možnosti HD-CVI kamer od společnosti Dahua? Pokud se o tomto řešení chcete dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat, případně navštivte náš katalog 

Na všechen sortiment Dahua se vztahuje záruka 36 měsíců.

Mohlo by vás zajímat:

IPC-HFW2320R-ZS-IRE6 Sortiment Dahua v naší nabídce
Od října roku 2016 najdete v našem portfoliu produkty jednoho z největších výrobců bezpečnostní techniky, společnosti Dahua Technology.

Seznamte se s produkty společnosti Dahua Technology
Dahua nabízí ucelený systém IP, HD-CVI kamer a bezpečnostních rekordérů. Díky své jednoduché instalaci a vysoké funkčnosti jsou ideální k využití pro malé a střední aplikace.

IP kamery Dahua
Společnost Dahua vyrábí IP kamery ve třech základních produktových řadách: Ultra-Smart, Eco-Savvy a Lite. Připravili jsme pro vás přehledné představení těchto řad a jejich výhod.

Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA).
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář