Připravujeme PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA 2017 v novém – buďte u toho!

Datum 24.11.2016

Začíná být tradicí, že druhý květnový týden je na výstavišti PVA EXPO PRAHA ve znamení přehlídky produktů, strojů a nejnovějších technologií z oborů strojírenství, logistiky a energetiky. Ve dnech 9. – 12. května 2017 se uskuteční PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA a organizátoři pro vystavovatele i návštěvníky již nyní chystají spoustu zajímavých akcí.

INDUSTRY 5.0 neboli Průmyslová revoluce v Letňanech

Tímto heslem chtějí organizátoři dát odborné veřejnosti najevo, že dělají maximum pro to, aby všem zúčastněným stálo za to se PRŮMYSLOVÝCH VELETRHŮ PRAHA 2017 zúčastnit. A jaké jsou tedy cíle této „Průmyslové revoluce“? Především jde o to, aby bylo vystavovateli zaplněno co nejvíce ze 6 výstavních hal, které areál PVA EXPO PRAHA nabízí. Jak toho dosáhnout? Kromě již osvědčených výhod pro vystavovatele, jako jsou zdarma vstupenky v neomezeném množství, zviditelnění v rámci reklamní kampaně, možnost pronájmů sálů pro semináře, workshopy a v neposlední řadě také individuální přístup ze strany organizátora, je připravena skutečně revoluční nabídka.

Pro vystavovatele, kteří chtějí oslovit zákazníky především z Prahy a oblastí na sever, západ a jih od hlavního města a využijí ke své prezentaci právě PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA 2017, jsou připraveny speciální cenové nabídky a výhody – např. bonusy podle velikosti výstavní plochy, zvýhodněná cena výstavní plochy pro stroje atd. Vystavovatelé mohou jako každý rok přihlásit své nejinovativnější výrobky či technologie do soutěže GRAND PRIX. Ocenění TOP EXPO si pak odnesou nejpůsobivější výstavní expozice.

Organizátoři chtějí posílit obory dodavatelů nástrojů a příslušenství a řadu dodavatelů strojů. Veletrh FOR INDUSTRY má ambici stát se do budoucna specializovaným veletrhem zaměřeným na obrábění a opustit svůj charakter všeobecného průmyslového zaměření. Společně s rozšířením řad vystavovatelů se očekává    i zvýšení odborné návštěvnosti. Nejen aktivním oslovením návštěvníků z oborů strojírenství, automotive, logistiky, energetiky, ale především posílením mediální kampaně a již osvědčenou spoluprací s oborovými asociacemi, svazy a organizacemi a zajištěním podpory ze strany orgánů státní správy.

ENERGO SUMMIT, LÍDŘI ČESKÉHO EXPORTU, 3D EXPO i veletrh pracovních příležitostí

Ani v příštím roce nebude chybět atraktivní doprovodný program – přednášky, semináře nebo workshopy budou po celé čtyři veletržní dny nepřetržitě probíhat v Kongresovém sále pro 650 osob i v ostatních zrekonstruovaných menších sálech. První den veletrhů, 9. května, se uskuteční poprvé v rámci PRŮMYSLOVÝCH VELETRHŮ PRAHA akce zaměřená na export a za účasti vysokých představitelů vlády – LÍDŘI ČESKÉHO EXPORTU. Již třetí ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu proběhne ve čtvrtek 11. května a bude se týkat především SMART ENERGY a ELEKTROMOBILITY, Příznivci 3D technologií si přijdou na své na konferenci a největší výstavě trendů v oboru 3D tisku v ČR3Dexpo. V rámci doprovodného programu zazní také témata informační a kybernetická bezpečnost, elektronické doklady aj. Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA mají za cíl propojit poptávku s nabídkou a připravují nově veletrh pracovních příležitostí pod názvem FOR JOBS.

PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA představí v roce 2017 nový obor

Kromě mezinárodního veletrhu strojírenských technologií FOR INDUSTRY se představí i vystavovatelé z oboru, logistiky, skladování a manipulace FOR LOGISTIC, neustále se rozvíjející obor informačních systémů pro průmysl nabídne FOR INFOSYS. Ve dvouletých cyklech se konají veletrhy FOR SURFACE a FOR WELD a právě rok 2017 bude patřit přehlídce svařovací techniky a technologií i povrchovým úpravám. Veletrh výroby, rozvodu a efektivního užití energie kromě energií a elektromobility nabídne atraktivní téma SMART CITIES – to vše pod značkou FOR ENERGO Smart.

Multifunkční areál PVA EXPO PRAHA

Největší veletržní areál v hlavním městě prošel za poslední roky rozsáhlou modernizací jak výstavních hal, tak zázemí pro návštěvníky i vystavovatele. V PVA EXPO PRAHA se ročně uskuteční na 80 akcí s účastí přes 5600 firem z více než 30 zemí světa a návštěvností téměř 600 000. Areál byl v březnu 2016 roku rozšířen o Kongresový sál s ojedinělou kapacitou 650 osob.

Aby mohlo něco lepšího začít a všichni zúčastnění byli maximálně spokojeni, připravujeme PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA 2017 v novém a hlavně s vámi. Jak s vystavovateli, tak s návštěvníky. To, co se osvědčilo v předchozích letech, dále vylepšujeme a věříme, že příznivý ohlas budou mít všechny zmíněné novinky, o nichž budeme průběžně přinášet podrobnější informace včetně prezentace vystavovatelů.

FOR INDUSTRY | FOR ENERGO Smart| FOR LOGISTIC | FOR SURFACE| FOR WELD | FOR INFOSYS

  1. – 12. května 2017 | PVA EXPO PRAHA | www.PrumysloveVeletrhyPraha.cz
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář