Připojení servomotorů konektory M23

Datum 10.01.2017

Murrelektronik nabízí pro připojení servomotorů předem připravené konektory M23 ve špičkové kvalitě. Jsou absolutně těsné, odolné proti šoku a vibracím, snadno se instalují a zabraňují nesprávnému zapojení.

Společnost Murrelektronik vyrábí již po desetiletí konektory M8 a M12 pro rovinu senzorů a akčních členů v nejvyšší kvalitě. Poznatky z této oblasti byly podkladem pro vývoj a výrobu konektorů M23 pro rozhraní mezi servoregulátory a servomotory. Pryč jsou časy, kdy se musela instalace přípojných vedení motorů provádět pomocí mnoha jednotlivých komponent!
Kdo používá předem připravená vedení M23 společnosti Murrelektronik s pláštěm v oranžové (výkonová vedení) nebo v zelené barvě (signální kabely), má jistotu: konektory zajišťují dokonalé propojení. Velmi důležitá je integrovaná antivibrační pojistka. Ta zajišťuje, že konektor zůstane i při nejsilnějších vibracích bezpečně upevněný. Bez nutnosti dotahování, bez náročného propojování jednotlivých vodičů. Díky praktické opěrné plošce pro utahovací klíč se s vhodným momentovým nástrojem stává instalace hračkou.

Novinkou v programu M23 společnosti Murrelektronik jsou osmipólové varianty. Bezproblémově lze s nimi napájet i výkonné pohony a servomotory. Pro všechny varianty M23 společnosti Murrelektronik obecně platí, že elektromagnetické rušení je díky kompletnímu 360° stínění minimální. Kódovací šipka na vnější kontuře je praktickou pomocí pro montáž. Připojení pro vlnitou hadici, úžasné kabely v kvalitě Siemens a vynikající těsnící vlastnosti i v zaolejovaném průmyslovém prostředí jsou dalšími bonusy vedení M23 společnosti Murrelektronik.
Mimochodem: Murrelektronik vyrábí velmi přesně v 10-centimetrových krocích, a sice již od 1 objednaného kusu.

Vedení ve špičkové kvalitě

• zpomalující hoření, bez obsahu halogenů, odolné proti olejům a chemikáliím
• schváleno podle VDE, CSA a UL
• rozmezí teplot -35 až +70 °C
• 5 milionů cyklů střídavého ohýbání
• zrychlení: 50 m/s²
• poloměr ohýbání 7x vnější průměr
• srovnatelné s MC800+

www.murrelektronik.cz

Výstava Volty 700 x 200 px

Komentáře k článku (1)

  1. Dobrý den, potřebují konektory m23 k AC servomotoru m40 VUES Brno
    Můžete dodat i s kabeláží k servozesilovači od firmy Tgdrives?
    Nekvapil Antonín

Napsat komentář