I letos bude KOPOS v rámci projektu ČKAIT vzdělávat

Datum 27.01.2017

ČKAIT – Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě pořádá každoročně v rámci celoživotního vzdělávání desítky seminářů. Název vzdělávacího programu pro letošní rok se nazývá Elektroinstalace a požární bezpečnost v občanské a průmyslové výstavbě. Společnost KOPOS bude mít na přednáškách své lidi. První seminář se koná v dubnu v Ostravě, na kterém vystoupí produktový manager Václav Musílek. Ten na téma Systémy se zachování funkčnosti při požáru, seznámí posluchače s novinkami a změnami pro letošní rok.

„Představím novou normu ČSN 73 0895, která předepisuje požadavky na zkoušky a klasifikaci kabelových tras s funkční integritou, využívaných například ve veřejných budovách,“ říká Václav Musílek.

Dalším přednášejícím bude zástupce společnosti PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA s.r.o., který promluví na téma Chování kabelů v případě požáru a zkušební metody. O požárních systémech v elektroinstalaci vystoupí pracovník z firmy HILTI ČR spol. s.r.o. Odborným grantem semináře je Hasičský sbor České republiky, na kterém vždy přednese svůj příspěvek člen HZS ČR z daného kraje.

Přednáška je určena především pro projektanty, architekty, techniky ve stavitelství, pracovníky elektromontážních firem, ale i pro širokou veřejnost. Účast na semináři je hodnocena 1 kreditním bodem.

Zájemci se mohou hlásit na http://www.kopos.cz/cs/skoleni.

Semináře pro první pololetí roku 2017:
05.04. – 9.00 – OSTRAVA – Harmony Club Hotel, 28. října 170
16.04. – 9.00 – PRŮHONICE – Centrála Hilti ČR spol. s r.o., Uhříněvesská 734
24.05. – 9.00 – BRNO – Hotel AVANTI, Střední 61
07.06. – 9.00 – ČESKÉ BUDĚJOVICE – Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14
21.06. – 9.00 – PLZEŇ – Parkhotel Plzeň, Borského parku 31

Na snímku požární krabice před požárem a po něm.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář