Inspirace pro tuzemský průmysl na dobré adrese

Datum 17.02.2017

Nikdy v minulosti průmyslové výroby nebyly změny ve výrobě tak dynamické. Vše, co může být digitalizováno, snaží se být digitalizováno. Jednou věcí si však také tuzemský trh začíná být znovu jist. Žádný zdroj on-line informací nenahradí pocit vidět a případně si osahat věci naživo. Právě tomu již tradičně PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA dávají prostor na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Buďte také u toho ve dnech 9. – 12. května 2017. Připravuje se veletrh, který si Praha skutečně zaslouží!

 

Horizontální integrace v praxi

Současný apel na zástupce průmyslového trhu spojený s aktuálními trendy Průmyslu 4.0 často hovoří o potřebě nejen vertikální, ale také horizontální integrace. Stejně jako dnes nemůže stát samostatně žádná část výrobního závodu, tak nestojí ani pražský veletrh pouze na strojírenských technologiích zastoupených tradičním veletrhem FOR INDUSTRY. Zastoupen je také celý vnitropodnikový i vnější dopravní řetězec, který souhrnně zastupuje veletrh FOR LOGISTIC. Potřebu digitalizace napříč průmyslovým podnikem zase zastupuje FOR INFOSYS, který bude reflektovat silný vývoj na poli průmyslových informačních systémů. Ve dvouletém cyklu se letos vrací také veletrhy FOR SURFACE a FOR WELD, na své si tedy přijdou také příznivci svařovací techniky a zájemci o novinky ze světa povrchových úprav. Tradičně nebude chybět ani veletrh výroby, rozvodu a efektivního využití energie. Ten letos kromě témat jako je energetika, elektrotechnika a elektromobilita nabídne také atraktivní téma SMART CITIES – to vše zaštítěno názvem FOR ENERGO Smart.

 

Odraz aktuálních trendů ve výrobě

Plné čtyři veletržní dny bude nedílnou součástí veletrhu také doprovodný program, který bude probíhat nejen v novém multifunkčním kongresovém sále pro 650 osob, ale také v ostatních zrekonstruovaných menších sálech. Mezi hlavní lákadla patří jistě třetí ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu, který se bude týkat především chytrého využití energie a vzestupu elektromobility.

Do programu veletrhu se vrací také například konference a největší výstava trendů v oboru 3D tisku v ČR – 3Dexpo. Novinkou pro veletrh je příchod tradiční akce LÍDŘI ČESKÉHO EXPORTU, která za účasti vysokých představitelů vlády proběhne poprvé právě v rámci PRŮMYSLOVÝCH VELETRHŮ PRAHA. Technologickému pokroku v tuzemské výrobě vévodí trendy digitalizace, automatizace, robotizace, ale i bezpečnosti. Právě to budou okruhy fóra s názvem Výroba nové generace. Neopomenutý bude také častý stesk výrobních podniků po nedostatku zkušených pracovníků. Cíl propojit poptávku s nabídkou, reflektuje nový veletrh pracovních příležitostí pod názvem FOR JOBS. A tím výčet zdaleka nekončí.

 

Průmyslová revoluce v Letňanech

Individuální přístup a nová bohatá škála bonusů pro vystavovatele aktuálně přináší na výstaviště nejen stálé, ale zejména nové vystavovatele z řad dodavatelů pro průmyslový trh. K dispozici jim je největší veletržní areál v hlavním městě, který prošel za poslední roky rozsáhlou modernizací výstavních hal i zázemí pro návštěvníky či vystavovatele. V PVA EXPO PRAHA se tak rodí něco, čemu s trochu nadsázky říkáme INDUSTRY 5.0, tedy taková malá revoluce na poli tuzemských odborných výstav. Ať patříte mezi potenciální vystavovatele či možné návštěvníky dychtící po novinkách z průmyslového trhu, naše dveře jsou vám otevřené. Přijďte zažít průmyslovou revoluci na vlastní kůži na letošní PRŮMYSLOVÉ VELETRHY PRAHA.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář