CONEC – rozbočovací konektorový systém pro zemědělskou techniku

Datum 22.02.2017

Nejen v průmyslu ale i v zemědělské technice roste stále  význam automatizace a tudíž i potřeba decentrálního vybavení strojů senzory a dalšími elektronickými komponenty.


Nový rozbočovací systém firmy CONEC nabízí  flexibilní možnost integrovat rozbočky/vývody do elektronického propojovacího vedení např. kabelových stromů. Přitom je zabezpečeno zachování plné funkční integrity v místě rozbočení. Tento rozbočovací systém je vykazuje min. stupeň ochrany IP67, je elektricky testovaný a nabízí robustní a manipulačně bezpečný způsob pro elektrifikaci strojů a zařízení. PUR-obstřik zajišťuje dobrou odolnost spojení proti vlivům zemědělského prostředí.

CONEC nabízí tři velikosti rozbočovačů (S, M a L):

 Typ STyp MTyp L
Rozměry ( D x Š x V mm)66 x 30 x 1566 x 40 x 1576 x 55 x 22
Kabelové vstupy1, 21, 2, 31
Kabelové výstupy1, 21, 2, 33, 4
max. průměr vstupního kabelu8 mm8 mm17 mm
max. průměr výstupního kabelu8 mm8 mm13 mm (3 výstupy)
8 mm (4 výstupy)
Stupeň ochranyIP67IP67IP67

Jelikož je rozbočovací systém navržen pro vstupy a výstupy různých vedení, naskýtají se téměř neomezené  možnosti kombinací  různých konektorových systémů. Limity jsou nastaveny pouze díky maximálnímu průměru kabelu (max. 8 mm)  u variant S  a M. U varianty L je maximální průměr vstupního vedení limitován max. 17 mm výstupní kabely jsou limitovány max. 8 mm v případě 4 vývodů a max. 13 mm u 3 vývodů. Každý rozbočovací systém má 2 upevňovací díry  s M-závitem pro jednoduchou a jistou montáž do strojů.

Dále jsou vstupy a výstupy vybaveny zajišťovacím zařízením proti nechtěnému vysunutí kabelu. Takto lze celý sytém dle potřeby a přímo na místě zajistit a tím zabezpečit i v těch nejtěžších vnějších podmínkách.
Díky flexibilnímu designu  vnitřního propojení v rozbočovači lze vedle jednoduchého 1:n zapojení využít taktéž  možnosti integrovaného zapojení, např. v podobě integrované (self-restoring) pojistky do dráhy zapojení. Možnosti jsou prakticky bezmezné. Prosím neváhejte nás kontaktovat v případě Vaši individuálních požadavků, jsme schopni je zrealizovat.

Výhody:

 

  • Redukce instalačních nákladů
  • Kompletně chráněné kabelové stromy
  • Design spořící místem
  • Robustní design na minimálních prostoru
  • Rozličné možnosti připevnění
Aplikace:

 

  • Zemědělské a stavební stroje
  • Transportní průmysl
  • Záchranná vozidla
  • Řízení procesů
Prodejní tým: Conec s.r.o. , Loučka 137, 76325 Újezd u Val.Klobouk, +420 577 350 132, e-mail: info@conec.cz
Conec
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář