G-Wall – řešení pro ochranu plášťů budov

Datum 20.04.2017

G-Wall je vibrační detekční systém pro ochranu zdí, stěn a plášťů budov. Je ideální všude tam, kde je potřeba detekovat narušení objektu destrukčním způsobem. Tedy, když se pachatel pokouší dostat do objektu skrz stěnu.

Detekční systém G-Wall  je ideálním technickým řešením pro ochranu plášťů budov (skladů). Vhodné typy objektů pro využití této ochrany jsou sklady a montážní haly vystavěné ze sendvičových plechových, cihlových nebo betonových stěn.

Systém detekuje řezání, vrtání a bourání přímo na stěně, a není tedy nutné využít další technologie například pro prostorovou ochranu. Systém tak neomezuje uživatele v rozmisťování materiálu, strojů a skladových regálů v hale a zároveň variabilitou rozmístění není ovlivňován z hlediska detekce.

  • Systém G-Wall využívá 2kanálovou vyhodnocovací jednotku, s pokrytím 300 m pro každý kanál, celkem tedy 600 m délky stěny.
  • Senzory využívají technologii akcelerometru, jsou dodávány v provedení integrované v kabeláži (kabel s propojenými senzory navinutý na cívce).
  • Každý ze senzorů pokrývá svým detekčním rozsahem 5 m stěny.
  • Automatická kalibrace senzorů umožňuje rychlou instalaci a je možné u každého senzoru nastavovat individuální hodnotu citlivosti v rozsahu 1 – 16.
  • Údržba, konfigurace a nastavení citlivosti je možná dálkově díky integrovanému webserveru v řídicí jednotce.
  • Paměť jednotky umožňuje uchovávat posledních 1000 událostí historie systému.
Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář