Nové provedení Rack a Rack/Tower rozšiřuje stávající řadu UPS Eaton 5SC

Datum 24.04.2017

Společnost Eaton rozšířila svoji řadu UPS Eaton 5SC s topologií Line Interactive, která IT manažerům pomáhá najít nejvhodnější řešení pro zajištění spolehlivé ochrany napájení menších serverů. Nově řada Eaton 5SC obsahuje modely v provedení Rack a Rack/Tower (které mohou být instalovány do racku nebo jako samostatně stojící), a spolu s provedením Tower pokrývají výkonový rozsah od 500VA do 3000VA. Tato flexibilní řada poskytuje kompaktní, spolehlivou a cenově dostupnou ochranu pro zajištění bezpečného provozu zařízení v širokém spektru IT a průmyslových instalací jako jsou např. servery, síťová a datová zařízení nebo bankomaty.

Při návrhu nových provedení brala společnost Eaton v potaz mimo jiné rozměrové požadavky, které mohou být v kombinaci s požadavky na spolehlivou ochranu napájení limitující. Výsledkem jsou nová kompaktní provedení UPS Eaton 5SC, která lze instalovat i do těch nejmenších racků. Provedení Rack o výkonu 1000 a 1500VA lze instalovat do rozváděče o hloubce pouhých 500 mm. Provedení Tower lze naopak umístit do instalací s velkými rozměrovými nároky, jako jsou bankomaty, jízdenkové automaty nebo informační kiosky, tedy tam, kde je spolehlivé napájení základem bezpečného ukončení probíhajících procesů. I proto je řada UPS Eaton 5SC certifikována dle mezinárodních norem IEC, disponuje značkami CE a CTUV-US, které jí předurčují pro globální využití u výrobců strojů a zařízení.

Řada UPS Eaton 5SC zajišťuje kontinuitu efektivního managementu a monitorování celé instalace. Všechna provedení jsou vybavena LCD displejem, který poskytuje jasné zobrazení klíčových parametrů, jako jsou vstupní a výstupní napětí, zatížení, úroveň nabití baterie nebo odhadovaná doba zálohy. Čistý sinusový výstup zajišťuje v provozu v režimu napájení z baterie vysoce kvalitní výstupní signál pro všechna citlivá zařízení jako jsou např. servery s aktivní korekcí účiníku. Všechna provedení obsahují USB a sériový port umožňující automatickou integraci se všemi majoritními operačními systémy. Provedení Rack a Rack/Tower navíc obsahují slot pro umístění volitelné komunikační karty (SNMP/Web nebo reléové karty). Slot, resp. možnost využití komunikačních karet zajišťuje kompatibilitu se všemi síťovými řešeními, stejně jako kompatibilitu s virtuálními prostředími VMware, RedHat, Citrix a HyperV.

Pro prodloužení doby životnosti obsahuje UPS Eaton 5SC patentovanou technologii ABM, která pro správu baterií využívá inovativní třístupňový systém dobíjení, který prodlužuje životnost baterií až o 50%. Baterie lze snadno vyměnit skrz čelní panel, čímž se prodlužuje životnost UPS.

Pro více informací o UPS Eaton 5SC, navštivte stránky www.eaton.eu/5SC .

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář