Bezpečnostní rekordéry DIVAR jsou nyní k dispozici v modernizovaném provedení

Datum 18.05.2017

Společnost BOSCH představila nastupující generaci bezpečnostních záznamových rekordérů DIVAR, které nabízí flexibilitu a řadu dalších užitečných funkcí.

Rekordéry DIVAR nabízí flexibilitu a škálovatelnost, která umožňuje přejít od jednoduchého řešení pro nahrávání k samostatné platformě pro správu systému sledování. Získáte tak více funkcí a zdokonalené ovládání, což přispěje ke snížení celkových nákladů na pořízení a provoz. K dispozici je celkem 5 modernizovaných typů řešení záznamu pro malé a střední rozsahy aplikací.

Podívejte se na jejich rozdělení:

Více informací o těchto typech rekordérů najdete v našem katalogu .

Více informací o těchto rekordérech najdete v našem katalogu .

Základní funkce

  • nová komprese H265 přináší dramatické snížení datového toku při zachování kvality videa. Připraveno pro nastupující generaci kamer BOSCH.
  • současný záznam a živé sledování
  • integrovaný přepínač s podporou POE
  • snadná obsluha a správa
  • aplikace pro mobilní platformy iOS a Android

Chcete se o řešení záznamu dozvědět více, případně si je rovnou vyzkoušet? Kontaktujte nás, rádi vám poradíme.

Společnost ABBAS, a.s. je dodavatel bezpečnostních technologií s přidanou hodnotou v podobě kvalifikovaného poradenství a doplňkových služeb. Jsme česká společnost působící na trhu od roku 1995. Naším posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti bezpečnostních technologií a pomáhat zvyšování úrovně bezpečnosti osob a majetku. Naše strategie se zaměřuje na kvalitu dodávaných technologií a poskytovaných služeb. Své obchodní aktivity stavíme na precizní technické a konzultační podpoře našich zaměstnanců. Společnost ABBAS, a.s. je držitelem certifikátu ISO 9001:2009 a členem Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm (AGA).
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář