Nový parapetní kanál vytvořen na přání zákazníků

Datum 25.05.2017

Za vznikem nových trendů stojí mnohdy zákazník. V Kolíně to vědí, a proto přišli na trh s další novinkou pro letošní rok. Firma KOPOS vyrábějící elektroinstalační materiál představila v březnu na mezinárodní výstavě v Brně parapetní kanál PK 110X70 D. Nový produkt je prvním z řady parapetních kanálů a zároveň kompatibilní se staršími přístrojovými krabicemi KP PK.

Hodí se pro uložení větších silových i datových vedení. Dvojitá stěna zaručuje vysokou odolnost. Na rozdíl od stávající řady PK 110, 140 a 170 x 70 je velkou výhodou víko. To zůstává v jedné rovině s čelními stěnami. Jeho šíře bude vždy 80 mm. Do těla kanálu možné přímo vložit přístrojové krabice a následně montovat běžné typy přístrojů. Instalují se pomocí nové uzavřené přístrojové krabice KP 80 PK, jenž každý lehce a hladce nacvakne do kanálu. Spojení více krabic vedle se podle rámečku tak zůstává na výběru a rozhodnutí zákazníka.

Široký výběr systému příslušenství, jako jsou koncové spojovací nebo ohybové kryty umožňují ulehčit montáž parapetního kanálu používaný například v různě členěném obytném prostoru, sloupech či profilových trasách. Z hlediska bezpečnosti se parapetní kanál může montovat na nejrůznější podklady se všemi stupni hořlavosti. Firma KOPOS také považuje za standard nastavitelné vnější a vnitřní rohy, které zajišťují perfektní lícování se stěnami odchylujících se od pravého úhlu až o 10 °. Perfektní moderní design splňuje vysoké požadavky zákazníka. Firma také plánuje uvést další typy z této řady parapetních kanálů.

KOPOS KOLÍN a.s., Havlíčkova 432, Kolín 280 94, tel.: +420 321 730 111, e-mail: kopos@kopos.cz
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář