Nový prostorově nenáročný čtyřkanálový binární výstupní modul

Datum 05.06.2017

WAGO rozšiřuje svůj I/O systém řady 750

Nový čtyřkanálový binární výstupní modul (750-515; 4DO 250VAC 2A Pot.-Free Relay 4NO) rozšiřuje stávající portfolio dvoukanálových reléových modulů o variantu se čtyřmi bezpotenciálovými spínacími relé. Uživatelům z oblastí průmyslu, lodního stavitelství, automatizace budov či procesní a energetické techniky přijde vhod zejména zdvojnásobený počet kanálů a vyšší výstupní proud při současném zachování prostorově nenáročné konstrukční šířky pouhých 12 mm. Díky tomu výrazně klesají nejen náklady na jednotlivý kanál, ale i prostor zabraný ve skříňovém rozvaděči.

S maximálním spínaným napětím AC 250 V / DC 30 V je nový čtyřkanálový binární výstupní modul univerzálně využitelný k předávání binárních řídicích signálů z automatizačního přístroje připojeným akčním členům, jako jsou elektromagnetické ventily a relé.

Vnitřní parametry, které vás přesvědčí

Maximální spínaný proud jednotlivých kanálů činí při čtyřkanálovém používání 2 A AC/DC, přičemž všechny čtyři kanály jsou od sebe galvanicky oddělené. Při jednokanálovém zatížení lze nový I/O modul zatěžovat proudem ve výši až 5 A. Kromě toho vás přesvědčí i frekvencí spínání max. 20/min. a reakční dobou / dobou odpadu max. 10 ms – doba odskoku činí maximálně 1,2 ms.

www.wago.cz
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář