Modlight Illumix: Pro dokonalé osvětlení v kvalitě denního světla

Datum 06.06.2017

Průmyslové LED osvětlení řady Modlight Illumix společnosti Murrelektronik zajišťuje optimální osvětlení strojů a zařízení v kvalitě denního světla pomocí bezúdržbové LED technologie s dlouhou životností.

„Slim Line“ světla jsou se svou kompaktní konstrukcí dokonalým řešením pro aplikace ve strojích a zařízeních se stísněnými prostorovými podmínkami.

V drsných průmyslových prostředích jsou vhodným zdrojem světla svítidla „Classic Line“ se svým krytem z hliníku a 4 mm silným jednotabulovým bezpečnostním sklem. Ideální je jejich použití ve výrobě klasických strojů a zařízení.

Pro použití přímo v prostoru obrábění s neustálým kontaktem s chladicími a mazacími kapalinami je správnou volbou řada Modlight Illumix „Xtreme Line“ s vysokým stupněm krytím IP69K. Spolehnout se na něj můžete i v prostředí s extrémními podmínkami, kde jsou trvalé teploty do 55 °C a je 100% těsné. LED technologie svítidel zajišťuje vysokou hospodárnost oproti halogenovým zářivkám, protože s výkonem 105 lm/W poskytuje stejné množství lumenů při výrazně nižším příkonu. LED neobsahují olovo ani toxickou rtuť a nezatěžují tedy životní prostředí.

Poznámka z praxe:
Všechna světla Modlight Illumix lze přímo spínat mnoha různými sběrnicovými moduly společnosti Murrelektronik.

Pro více informací navštivte www.murrelektronik.cz
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář