Nelze řídit to, co neměříte

Datum 21.06.2017

Ať už se jedná o správu zařízení v malých, středních nebo velkých průmyslových podnicích s mnoha měřicími body, je KW2M prvním krokem k integraci profesionálního systému řízení energie ve vaší společnosti.

S pomocí nové řady Eco-POWER METER KW2M budou vaše sítě více transparentní. Měření a shromažďování všech energetických údajů je základem pro cílená opatření zaměřená na dosažení co nejlepší energetické účinnosti.

Panasonic KW2M šetří nejen náklady na energii. Díky vylepšenému zapojení svorkovnice můžete s elektroměrem Panasonic také ušetřit až 50 % kabeláže. Nové nacvakávací konektory šetří čas při uvádění do provozu a vyžadují menší prostor pro instalaci.

Kombinací hlavní a rozšiřující jednotky můžete každým zařízením měřit 2 kanály. Pokud připojíte  k hlavní jednotce tři rozšiřující moduly, pak je možné připojit až 8 měřených obvodů. Měření se provádí s přesností 0,2 % pro proud a napětí; pro výkon pak s přesností 0,5 %.

Integrovaný rozbočovač s dvěma ethernetovými porty je další výhodou této série, protože významně zjednodušuje připojení více elektroměrů KW2M do systému.

Elektroměr KW2M je navíc navržen pro montáž na DIN lištu, poskytuje vstupy a výstupy a lze jej jednoduše konfigurovat pomocí integrovaného webového serveru.

Panasonic
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář