Headset pro virtuální realitu s technologií DayDream pro každodenní použití

Datum 22.06.2017

Společnosti Lenovo a Google se opět setkaly při spolupráci na novém produktu. Tentokrát se jedná o zařízení pro virtuální realitu s technologií Daydream určené pro každodenní použití.

Nové zařízení nabídne uživatelům funkci WorldSense s možností volně se pohybovat a zkoumat virtuální prostředí bez překážek. „Tento nový produkt reprezentuje naši pokračující úzkou spolupráci se společností Google. Je dalším logickým krokem po loňském představení phabletu Lenovo Phab 2 Pro, který byl prvním mobilním zařízením s technologií Tango. Ten umožnil uživatelům skrze displej nahlédnout do rozšířené reality. Samostatný VR headset je vyroben speciálně pro virtuální realitu a je tak dalším krůčkem v naší společné snaze přinášet uživatelům nové zážitky,“ říká Pavel Janich, Consumer NB 4P manažer společnosti Lenovo Česká republika.

Jiná podobná zařízení pro virtuální realitu vyžadují složité nastavení závislé na externích senzorech. Samostatný VR headset pracuje s vestavěnými senzory, což výrazně zjednoduší používání i celkový zážitek při hraní her. Virtuální realita spuštěná na smartphonu s technologií Daydream a zabudovanou funkcí WorldSense totiž přináší do 3D prostředí přirozené pohyby. Můžete se tak snadno vrhnout do zápasu ve vybíjené nebo se vyhýbat nepřátelským střelám.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář