Vizualizační průmyslové kamery s HDMI konektorem pro připojení přímo na monitor

Datum 19.10.2017

Zákazníci nás často oslovují s požadavkem na kamerový systém, který by vizualizoval jejich výrobní proces. Jedná se zejména o případy, kdy není možné sledovat daný proces operátorem z důvodů bezpečnosti nebo špatné přístupnosti. Na tyto procesy se často používaly analogové kamery, které se snadno připojily na televizní obrazovku. Nyní se pro tyto aplikace nabízejí IP kamery. Toto řešení, které potřebuje k činnosti nějaký počítač, je bohužel složité na instalaci a soubor požadovaných komponent, což ho zbytečně prodražuje.

Nově lze na tyto i další aplikace vy­užít kamery společnosti SenTech STC-HD93DV a STC-HD203DV. Kamery mají výstup HDMI, který lze připojit přímo do monitoru. Není nutné připojovat počítač, kamery se pouze nastaví přes odpojitelný ovladač. Kamery tak můžete použít například namísto klasické lupy. Díky průmyslovému provedení se kamery dají instalovat do obráběcích strojů a na monitor přenášet průběh obrábění. Použití těchto kamer je celá řada.

SenTech (Sensor Technologies) je japonský výrobce průmyslových ka­mer s více než 27 letou historií. Společnost se specializuje na vývoj moderních digitálních kamer pro strojové vidění, průmysl, lékařství, mikroskopii, vojenské a dopravní aplikace. Společnost ELCOM, a.s. se v roce 2016 stala oficiálním zástupcem společnosti SenTech pro Českou republiku a Sloven­sko. Kameru Vám rádi předvedeme, kontaktujte nás.

Elcom
Dny teplárenství 700 x 200 px

Komentáře k článku (1)

  1. Dobrý den.
    Potřebuji sledovat vnitřní prostor obráběcího stroje. Hlavně při nájezdu brusného kotouče k broušenému kusu. Vzdálenost kamery od monitorovaného místa cca 500 až 800 mm.
    Zároveň bych chtěl ke kameře kryt proti stříkající vodě.
    Děkuji za help, P.Fajman

Napsat komentář