Špičkové průmyslové kamery SMARTEK Vision

Datum 20.11.2017

Mezi světové výrobce kamer pro strojové vidění patří chorvatská společnost SMARTEK Vision.  SMARTEK nabízí řady kamer twentynine USB3 a GigE, Giganetix Standard, Giganetix Plus a také verzi Board Level a S90. Tyto kamery využívají jak osvědčené senzory CCD s CMOS, tak také nové CMOS senzory SONY Pregius a ON Semiconductor Python.

Kamery SMARTEK jsou technicky vyspělé, cenově dostupné a snadno použitelné pro zobrazování aplikací strojového vidění. Kamery SMARTEK Vision nabízí vynikající kvalitu obrazu s minimálním šumem a komplexní sadou funkcí. Kamery nabízejí rozlišení až 12 Mpx. Plná kompatibilita hardware a software se standardy GigE Vision a USB Vision umožňuje bezproblémovou integraci do stávajících systémů.

Mezi největší výhody kamer SMARTEK patří vynikající odvod tepla. Kamery se tedy tolik nezahřívají, což snižuje hladinu šumu. Řada kamer twentynine má kompaktní rozměry 29×29 mm a jejich zástavba do kamerového systému je tak prostorově velmi nenáročná. Kamery Giganetix jsou naproti tomu konstrukčně řešeny tak, že umožňují uchycení z pěti stran. Na všech čtyřech bočních stranách a také zepředu mají připraveny otvory s metrickým závitem. Toto významně usnadní jejich integraci do strojů. Díky krycím sklíčkům i na černobílých kamerách jsou lépe chráněny proti mechanickému poškození.

Kamery disponují jedním nebo dvěma digitálními vstupy a jedním nebo dvěma digitálními výstupy. Záruka 36 měsíců a možnost opravy po ukončení záruky zaručuje jejich dlouholetou životnost ve strojích.

Potřebnou technickou podporu a pomoc při výběru průmyslových kamer jsme Vám schopni nabídnout díky mnohaletým zkušenostem v oblasti strojového vidění a širokému zaměření společnosti ELCOM, a.s. Všechny kamery lze předvést a vyzkoušet v naší laboratoři nebo přímo u zákazníka.

Elcom
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář