Výrazně vyšší výkon za stejnou dobu

Datum 15.12.2017

Hlavním zájmem společností z oblasti mobilních pracovních strojů je zkrácení časů ve výrobě. Je třeba zvýšit výstup, vyrobit více strojů za stejnou dobu.

Žádaná jsou flexibilní a rozšiřitelná řešení s rozbočovači. Nežádoucí jsou naopak chyby v instalaci. V podobě konfekčních připojovacích kabelů a rozbočovačů nabízí společnost Murrelektronik optimální produkty a řešení pro rychlou a jednoduchou realizaci instalace.

Často používanými snímači a akčními členy jsou v mobilních pracovních strojích hydraulické ventily, snímače teploty, tlaku a rotační polohové snímače. Po­kud musí být propojeny s řídicí jednotkou, pak jsou rozbočovače Murrelektronik obzvláště vhodné pro sna­dnou realizaci instalace. Kabelové svazky se tím zeštíhlí nebo v nejlepším případě zcela nahradí.

Pasivní rozbočovače MVP xtreme a xtremeDB, které jsou určeny pro použití v mobilních pracovních strojích, jsou velmi robustní, těsné a odolné vůči médiím a UV záření. Také senzory a akční členy založené na CAN je možné do instalačních koncepcí snadno integrovat. Konektory produktů Murrelektronik jsou robustní a těsné, široce testované a praxí ověřené. Konektory, kabelové materiály a délky jsou libovolně volitelné a často dostupné již od jednoho kusu.

Specifická zákaznická řešení

Kdo potřebuje komponenty přesně přizpůsobené zvláštním účelům, ale nechce sázet na řešení typu “udělej si sám“, má na své straně v podobě společnosti Murrelektronik toho správného partnera. S po desetiletí vytvářeným know-how vznikají profesionální řešení!

Pro více informací navštivte www.murrelektronik.cz
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář