MASI20: Velmi hospodárné propojení signálů do řídící jednotky

Datum 02.02.2018

Instalační řešení MASI, tj. systém AS-Interface společnosti Murrelektronik, umožňuje snadné a cenově výhodné propojení IO signálů do nadřazených řídicích systémů.

Instalační řešení MASI, tj. systém AS-Interface společnosti Murrelektronik, umožňuje snadné a cenově výhodné propojení IO signálů do nadřazených řídicích systémů. MASI umožňuje realizovat velmi flexibilní instalační koncepce pro rozvaděče i pro prostor samotného stroje / zařízení, které nemusí být vázány na pevné topologie.

Murrelektronik představuje novou a obzvláště kompaktní generaci rozvaděčových modulů MASI20 s novým inovativním designem a skvělým poměrem ceny a přínosu: S jejich pomocí lze připojit signály k řídicí jednotce velmi hospodárně.

Rozvaděčové moduly MASI20 jsou široké pouze 19 mm a šetří tak prostor v rozvaděči. Jsou optimalizovány pro použití ve svorkovnicích o hloubce 120 mm. 28 push-in svorek je umístěno na přední straně a jsou snadno přístupné pro připojení.

AS Interface a AUX Power jsou interně přemostěny. Pokud se jeden modul odebere, nedojde k žádnému přerušení. Varianty s polovodičovým výstupem jsou vhodné pro pasivně-bezpečnostní řešení do úrovně PLd (funkce K3). Světelné číselné kontrolky zajišťují jednoznačnou diagnostiku IO.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář