Modlight Illumix: Jasné světlo s nízkou energetickou spotřebou

Datum 09.02.2018

Strojní osvětlení řady Modlight Illumix společnosti Murrelektronik zajišťuje optimální osvětlení strojů a zařízení v kvalitě denního světla pomocí bezúdržbové LED technologie s dlouhou životností.

Světla „Slim Line“ jsou se svou kompaktní konstrukcí dokonalým řešením pro aplikace ve strojích a zařízeních se stísněnými prostorovými podmínkami. V drsných průmyslových prostředích jsou vhodným zdrojem svítidla „Classic Line“ se svým krytem z hliníku a 4 mm silným jednotabulovým bezpečnostním sklem. Jsou určena také pro použití ve výrobě klasických strojů a zařízení.
Pro použití přímo v prostoru obrábění s neustálým kontaktem s chladicími a mazacími kapalinami je správnou volbou řada Modlight Xtreme s vysokým krytím IP69K. Pracuje i v subtropických podmínkách s trvalými teplotami do 55 °C a je 100% těsná. LED technologie svítidel zajišťuje vysokou hospodárnost oproti halogenovým zářivkám, protože s výkonem 105 lm/W poskytuje stejné množství lumenů při výrazně nižším příkonu. LED neobsahují olovo ani rtuť, a nezatěžují tedy životní prostředí.

Z praxe:

Všechna světla Modlight Illumix a Modlight Xtreme lze přímo spínat mnoha různými sběrnicovými moduly Murrelektronik. Jejich připojení vyžaduje minimální montážní práce

Murrelektronik
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář