ELO SYS v Nitře – už za 3 měsíce!

Datum 22.02.2018

Jedno místo, dva úzce spjaté obory, množství kvalitních přednášek a konferencí, stovky vystavovatelů, technických novinek, tisíce návštěvníků a obchodních příležitostí. O tom bude 2. společná prezentace na výstavišti v Nitře – ELO SYS a Mezinárodní strojírenský veletrh. Reprezentační fórum slovenského průmyslu, do kterého se po úspěšném prvním ročníku vyprofilovala tato akce, je ideálním prostorem pro prezentaci nových technologií a nejnovějších trendů z oboru elektrotechniky, elektroniky, energetiky, komunikace, osvětlení a zabezpečení.

Inteligentní města – inteligentní domácnosti – úspory energie – čistý život – ochrana životního prostředí. Vše velice aktuální témata, které jsou více či méně spojené s elektrotechnikou a energetikou. Každá i jen milimetrová součástka je zapojena do procesu, jehož výsledkem je elektrotechnická součástka, součást něco většího, co nám nakonec zjednoduší či zefektivní život. Jak vidět téma inteligentních míst už dávno není sci-fi a stává se stále aktuálnějším s ohledem na potřebu míst využívat ke svému rozvoji možnosti, které nabízejí moderní technologie.

Neméně důležitou oblastí je školství. Rádi bychom ukázali nejen vysokoškolské možnosti, ale i jejich úspěchy v oblasti moderní elektrotechniky. V této souvislosti je stále aktuálnější téma – teoretické přípravy v součinnosti s praxí. Mají naši studenti možnost nahlédnout, ba co víc zapojit se do výrobních procesů, což by jim umožnilo lépe pochopit nastudované teoretické znalosti? Nejen naše přední univerzity z Bratislavy, Žiliny a Trenčína, ale i Duální akademie z Bratislavy představí své zkušenosti se zapojováním studentů do elektrotechnické praxe.

Tato otázka je možná ještě naléhavější ze strany druhé – firmy pociťují nedostatek kvalifikovaných mladých lidí, a proto se stále více zapojují do jejich praktické přípravy, čímž si tyto kvalifikované odborníky vlastně sami připravují. ELO SYS je nejen místem, kde se prolíná nabídka s poptávkou po zboží a službách v oboru, ale i vhodnou záminkou důležitých společenských setkání. To je samozřejmě další důležitý argument, proč mít svou vlastní firemní expozici právě na tomto veletrhu.

Nezapomeňte! 22. – 25. 5. 2018 na výstavišti v Nitře!

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář