Rychlonabíjecí stanice pro elektromobily jsou vidět na veletrhu Amper 2018

Datum 21.03.2018

V rámci největší tuzemské přehlídky elektromobility, Amper Motion 2018, která se koná při veletrhu Amper od 20. do 23. března, představí společnost Siemens ČR své portfolio nabíjecích stanic pro elektromobily. Řešení pro nabíjecí infrastrukturu bude Siemens současně prezentovat na konferenci Perspektivy e-mobility, jejíž je partnerem. Amper Motion, při veletrhu Amper, proběhne na Výstavišti Brno v hale F, konference Perspektivy e-mobility se uskuteční 20. března v hale P.

Siemens se bude na výstavě Amper Motion v Brně prezentovat v rámci stánku Porsche Česká republika a představí svou rychlonabíjecí stanici Triberium 50 kW a nástěnnou nabíjecí stanici VersiCharge. Rychlonabíjecí stanice Siemens Triberium nabízí široký rozsah výstupního napětí na DC konektorech – 30 až 920 V. Díky tomu je schopná efektivně nabíjet současné elektromobily s různou úrovní palubního napětí trakční baterie. Především ale umožňuje dobíjení nové generace elektromobilů s napětím 800 V a více. Siemens také v rámci stánku představí firemní Volkswagen e-Golf. Výstava Amper Motion se koná v hale F.

Na konferenci Perspektivy e-mobility představí Siemens rozvoj elektromobility z pozice dodavatele infrastruktury. Konference se uskuteční 20. března v hale P, sálu P1, od 9:30 do 14:00. S přednáškou vystoupí v 11:40 Ivo Hykyš, head of e-charging/e-mobility společnosti Siemens.

Další informace o nabíječkách Siemens naleznete na www.siemens.cz/elektromobilita
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář