Pohybový sensor pro velkou vzdálenost s vysokou hustotou detekčních zón

Datum 11.05.2018

Nový pasivní infračervený senzor společnosti Panasonic se vyznačuje svou neuvěřitelně malou optikou a dosahem až 17 metrů. Pokud je senzor instalován v této výšce dosáhne detekční oblast průměru 23,5 metru.

Speciální konstrukce objektivu s rozšířeným okrajem umožňuje rychlou integraci do aplikací vyžadujících určitý standard IP (například použitím o-kroužku). Minimální průměr objektivu je 19,3 mm.

Pyroelektrický snímač doplňuje rodinu PaPIR EKMC (spotřeba v pohotovostním režimu 170 μA) pro bezbateriová zařízení a rodinu EKMB (spotřeba v pohotovostním režimu 1 μA, 2 μA a 6 μA) pro zařízení s baterií.

Čtyřnásobný snímač s velmi vysokou hustotou 128 detekčních zón zaručuje spolehlivou odezvu i na velké vzdálenosti. Detekční oblast je kruhová a symetrická což zjednodušuje integraci senzorů díky nezávislosti orientace čidel v konečném produktu.

Pasivní infračervené senzory Panasonic jsou vhodné pro širokou škálu aplikací řízení osvětlení. Typickými oblastmi použití jsou např. svítidla ve velkoplošných skladech, detektory pohybu ve veřejných a průmyslových budovách, bezpečnostní kamery a pouliční osvětlení.

Parametry:

  • Detekční vzdálenost až 17 m
  • Výstup: digitální (výstup otevřeného kolektoru) a analogový (výstup optického zesilovače)
  • Dostupné barvy objektivu: bílá, perleťově bílá a černá
Panasonic
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář