Doplnění sortimentu UPS Eaton 93PM o nové výkonnější provedení

Datum 04.06.2018

Nabídka řady UPS Eaton 93PM byla v průběhu března 2018 rozšířena o provedení o výkonu 60-250 kVA. Jedná se o výkonové moduly s výkonem 60 kVA nebo 62,5 kVA a účiníkem 0,9. UPS Eaton 93PM 60-250 kVA dosahují účinnosti okolo 97 %, v případě provozu v režimu ESS je to více jak 99 %, což jim umožňuje snižovat celkové náklady na vlastnictví na naprosté technické minimum.

Tato řešení jsou vhodná zejména v různých datových centrech, finančních, komerčních nebo jiných kritických aplikacích, stejně jako ve zdravotnictví nebo telekomunikacích. Nová řada je vyráběna se stejným hardwarem jako současná řada Eaton 93PM 30-200 kW. Nicméně se jedná o novou řadu, kterou se stávající řadou nelze kombinovat v jedné instalaci. Důvodem jsou rozdílné elektrické parametry, jako jsou například možnosti externího provozu (tato řada umožňuje provozovat čtyři UPS v jedné aplikaci) nebo konfigurace baterií a kompletních bateriových řetězců. Počet baterií v jednom řetězci je 36 v případě 60 kVA verze, kdy tyto baterie jsou interní. V případě externích baterií je pro celý výkonový rozsah od 60 do 250 kVA počet baterií v jednom řetězci 40. Další rozdíly se týkají environmentálních vlastností, jako je například jiná maximální okolní teplota provozu.

Nová řada obsahuje devět konkrétních typů UPS s jedním, nebo až čtyřmi výkonovými moduly. Provedení s méně než čtyřmi moduly mohou být dále škálovatelná až do výkonu 250 kVA. Všechny UPS pak mohou být instalovány i v aplikacích s požadovanou redundancí N+1. Nová, stejně jako stávající provedení, umožňují využít klasické baterie nebo baterie NiCd, baterie Li-Ion nebo superkondenzátory.

Více informací naleznete na stránkách  www.eaton.cz a www.eaton.eu.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář