Tree M: Perfektní síťové propojení v prostoru zařízení

Datum 05.06.2018

Řízené switche IP67 společnosti Murrelektronik zajišťují rychlou datovou komunikaci a perfektní propojení v síti. Nabízejí rozsáhlé diagnostické funkce a přispívají k rychlému odstranění závad. Drahé prostoje se výrazně zredukují.

Switche jsou kompaktní a plně zalité. Díky tomu jsou velmi odolné a trvanlivé. Mohou být použity v prostoru průmyslových zařízení, ve špinavém a drsném prostředí. Porty s konektory M12 jsou vodotědné až do třídy krytí IP67. Přesunutím síťové technologie do prostoru zařízení se ušetří drahocenné místo v rozvaděči.

Praktické a intuitivně ovládané webové rozhraní umožňuje rychlé uvedení do provozu.
Přepínače nabízejí velký rozsah diagnostiky s funkcí statistiky sítě. Topologie se zobrazí automaticky a umožňuje rozpoznání výpadku větve. Detekovány jsou chyby a ztráty kanálů, což redukuje prostoje. Prostřednictvím webového serveru zařízení lze zjistit také plíživé zkraty.
Velký důraz je u switchů kladen na zabezpečení sítě. Správa je chráněna heslem, moduly kromě toho automaticky rozpoznají neznámé a neoprávněné účastníky.
Řízené switche společnosti Murrelektronik představují nákladově efektivní způsob, jak propojit senzory na bázi EtherNet; například kamerové senzory v automatizaci manipulace a balení.

Varianta speciálně pro ProfiNet

Nová řada Tree Managed ProfiNet společnosti Murrelektronik podporuje ProfiNet Conformance Class B a prostřednictvím GSDML knihovny lze moduly prostřednictvím TIA portal společnosti Siemens také snadno uvést do provozu.
Zprovoznění proběhne v krátké době prostřednictvím automatického přidělení jména shora dolů (top-down). Za pomoci integrovaného rozpoznávání topologie ProfiNet a priorizace telegramů ProfiNet se výrazně zvyšuje dostupnost sítě.
Velkou výhodou pro údržbu je, že díky automatickému přidělování jmen v síti ProfiNet mohou stroje a zařízení po výměně modulu okamžitě znovu naběhnout. Velké plus pro dostupnost zařízení spočívá v tom, že se switchem ProfiNet mohou být realizovány také kruhové topologie, což zajišťuje redundanci v instalaci.

Murrelektronik
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář