Nové rozšiřující jednotky pro Eco POWER METER KW2M

Datum 21.06.2018

Eco POWER METER KW2M a jeho rozšiřující jednotky sledují spotřebu elektrické energie i další komodity v továrnách i v nevýrobních provozech. Pro sledování údajů o vzduchu, vodě, tlaku, teplotě, osvětlení, výrobním množství, stavu provozu atd. není potřeba žádné PLC. Takto získané informace o výrobních parametrech a úrovni vlivu na životním prostředí pomáhají díky možnosti přehledné analýzy snižovat spotřebu energie i zlepšit produktivitu.

Díky komunikaci prostřednictvím sítě Ethernet může server díky KW2M shromažďovat data ze vzdálených míst. To snižuje náklady a čas potřebný pro sledování údajů ze vzdálených lokalit. V komerčních komplexech pomáhají inteligentní elektroměry Eco POWER METER řady KW2M udržovat pohodlí lidí uvnitř budovy a díky sledování změn ve spotřebě energie a teploty (na každém patře nebo v servisních místnostech) zajišťují včasnou detekci abnormalit.

Parametry jednotky analogových vstupů:

  • Analogový vstup (napětí / proud) 3 kanály: 0 až 60 V, 0 až 20 mA, 4 až 20 mA
  • 2 kanály pro měření teploty (RTD): PT100 / PT1000

Příklady použití rozšiřující jednotky analogových vstupů:

  • Prediktivní údržba baterií: KW2M měří stejnosměrné napětí, aby získalo informace o tom, kdy je baterie poškozena a je třeba ji vyměnit. To pomáhá s plánováním údržby.
  • Prediktivní údržba elektrických skříní: Měřením teploty uvnitř elektrických skříní transformátoru můžete snadno zjistit, kdy je čas na údržbu.

Vlastnosti digitální I/O jednotky:

  • Počet vstupů / výstupů: pulsní vstup 2 kanály, impulsní výstup 4 kanály
  • Vstup: kontakt bez napětí nebo otevřený kolektor

Příklady použití digitálních rozšiřujících jednotek I/O:

  • Výstup alarmu
    Digitální vstupní / výstupní jednotka může sledovat odběr plynu nebo vody a vyhlásit poplach při odběru mimo limity.
  • Odstranění nerovnováhy napětí mezi fázemi
    Pokud dojde k nevyváženému zatížení, dochází k nerovnováze napětí mezi fázemi, točivý moment motoru už není dostatečný a to způsobuje zvýšení teploty nebo zkrácení životnosti výrobku.
Panasonic
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář