RAVEO s.r.o. miluje roboty

Datum 22.06.2018

Naše reputace z oboru robotiky a automatizace neustále pozitivně roste! Proto vám čím dál tím více poskytujeme inovační řešení a přístupy potřebné pro vaše aplikace. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru uvádíme do pohybu stovky strojů ročně, přičemž žádná z aplikací není totožná.

Kvalitní a především komplexní zázemí engineeringu nám umožňuje stát se vaším strategickým partnerem. Rádi spojujeme a hledáme řešení tak, aby bylo dosaženo souladu – jak z hlediska technologického, provozního nebo i obchodního. Díky naším řešením se můžete soustředit na věci, na kterých opravdu záleží, protože pokud se chcete stát v něčem opravdu výjimeční, pak zde jednoduše není prostor pro chyby.

Naše řešení pro robotiku můžete nalézt v průmyslových, industriálních, autonomních, balicích, intralogistických, operačních, zdravotnických, mobilních nebo kolaborativních aplikacích. Naše řešení opravdu pomáhají zákazníkům vytvořit inovativní stroje a zařízení s vysokou přidanou hodnotou.

  • Optimalizujeme kapacity

V naší nabídce naleznete stovky produktů, které v rámci kombinací s jinými komponenty nabízí tisíce různých řešení. Řešení si u nás nalezne opravdu každý.

  • Menší, lehčí a rychlejší

To vám umožní nejen správný výběr motoru pro aplikaci, ale především rychle přejdete od návrhu až po uvedení do provozu.

  • Podpoříme váš business

Díky variabilitě produktů a našemu konstrukčnímu oddělení vám pomůžeme urychlit proces prototypu. Vy se tak můžete věnovat obchodní strategii a rozvoji.

Typickými produkty z našeho portfolia pro robotiku jsou především:

Cykloidní převodovky Nabtesco – ty jsou prakticky osazeny v každém robotu.  Nabtesco má přes 65 procent celosvětového businessu z pohledu převodovek do robotů. Tyto extrémně tuhé a přesné převodovky aplikujeme velmi často jako přídavné osy k robotům (polohovadla) nebo třeba jako rotační stoly (index table).

Direct Drive motory KOLLMORGEN – momentové motory jsou více a více nasazovány do robotických os buď jako přímé pohony nebo ve spojení s cykloidními nebo planetovými převodovkami. Mám reálné zkušenosti s implementacemi  u zákazníků, kteří patří mezi lídry trhu. Katalog s názvem Robotic Solution pak naleznete ke stažení zde.

Zjistěte více u našich odborníků na telefonu +420 577 700 150 nebo emailové adrese info@raveo.cz.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář