5 měst ve Spojených státech vhodných pro IT sektor

Datum 23.06.2018

I v samotné Americe není kalifornské Silicon Valley jedinou možnou alternativou pro začínající i známé technologické firmy. Tady vám přinášíme nabídku 5 amerických měst, která jsou pro IT průmysl připravena nejlépe:

Austin, Texas

Po léta byl texaský Austin znám především svou hudbou, teď láká podnikatele ze Silicon Valley. Nabízí výrazně nižší životní náklady než Kalifornie, navíc Austin má příjemné klima a spoustu studovaných lidí.

Miami, Florida

Miami je jedno z nejrušnějších měst na Floridě. S početnou kubánsko-americkou komunitou a velkým množstvím obchodů provozovaných přímo jednotlivými vlastníky a ne řetězci, je Miami ideální místo pro podnikání nejen v IT sektoru.

Las Vegas, Nevada

Když lidé pomyslí na Las Vegas, jako první je napadnou kasina a hazardní hry. Město Las Vegas se v posledních letech ale vyvinulo dále, a to z velké části díky práci Tonyho Hsieha. Generální ředitel společnosti Zappos vynaložil značné množství peněz, aby přeměnil město na podnikatelské centrum regionu. Kromě zábavy se tady každoročně koná veletrh spotřební elektroniky – CES.

Houston, Texas

Pro firmy, které se chtějí zaměřit na čistou energii, je Houston skvělým místem pro začátek úspěšného podnikání. Zatímco Houston byl spolu s Dallasem (a rodinou Ewingů) mnoho let známý díky ropným společ­nostem, v posledních letech mají o toto město zájem společnosti podnikající v oblasti udržitelných energií.

Denver, Colorado

Denver podporuje začínající mladé firmy. Kvalita života je významným faktorem v Denveru; ve městě je prostě skvělé bydlet, a to je důvod k přestěhování pro zaměstnance.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář