Proč je vhodné použít jističe BONEGA jako hlavní jističe před elektroměry?

Datum 23.07.2018

Silným tématem poslední doby je otázka, které konkrétní značky a typy jističů splňují či nesplňují připojovací podmínky distribučních společností (tzv. jističe před elektroměry).

Můžeme potvrdit, že jističe BONEGA lze použít jako hlavní jističe před elektroměry pro distributory ČEZ, E.ON a PRE.

Aktuální připojovací podmínky distribučních společností ČEZ distribuce, a.s. ,E.ON distribuce, a.s. a PREdistribuce, a.s. jako hlavních jističů před elektroměry splňují tyto naše přístroje:

  1. Jističe BONEGA® řada PEP-10J do 63A s vypínací schopností 10 000 A viz: http://www.bonega.cz/go.asp?odkaz=elektro/pep_jistice_63a.asp
  2. Jističe BONEGA® řada PEP-30J do 125A s vypínací schopností až 30 000 A viz: http://www.bonega.cz/go.asp?odkaz=elektro/pep_jistice_125a.asp

K dispozici je vám také příslušné prohlášení:

 

Barevné páčky

Jističe BONEGA mají jako jedny z mála celobarevnou ovládací páčku podle hodnot jmenovitých proudů, což je jedna z velkých výhod obrany proti zneužití (vyloučení záměny proudových hodnot). Současně také jističe nemají žádné odnímatelné díly, které by výměnou umožnily nesprávnou identifikaci jmenovitého proudu jističe, než ve skutečnosti je a dovolily tak podvodné chování.

Špičkové technické parametry

Jističe BONEGA mají také vynikající parametry jak z hlediska vypínací schopnosti (např. jističe PEP-10J mají na trhu jako jediné i při jmenovitém proudu 63A a charakteristice „D“ stále vypínací schopnost 10 kA), tak z hlediska bezkonkurenční rychlosti vypnutí, která se blíží rychlosti vypnutí tavných pojistek.

Co dalšího připravujeme?

  • Rozšíření aplikace https://overeni-navrhu.cz/ i o další přístroje jiných značek (EATON, OEZ, HAGER, a další). Díky tomu budete moci získat výrobní štítek s QR kódem k libovolným rozvaděčům, na které v praxi narazíte.
  • Rozšíření sortimentu a skříně s protipožární odolností
  • Rozšíření sortimentu proudových chráničů o další speciální typy
Bonega
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář