Conrad se představí na letošní elektrotechnické výstavě Sonepar

Datum 27.08.2018

Conrad Business Supplies je partnerem letošního 26. ročníku elektrotechnické výstavy Sonepar, která proběhne ve dnech 5. – 6. září v Hradci Králové. Na akci předvede mimo jiné výrobky vlastních privátních značek jako je Voltcraft či Toolcraft a představí i novou moderní 3D tiskárnu Flashforge Dreamer Dual.

Na již tradiční akci, kde se sejdou odborníci na elektrotechniku z celé ČR, se představí více než 100 vystavovatelů. Conrad Business Supplies se veletrhu účastní potřetí. „Sonepar je pro nás skvělou příležitostí potkat se s našimi firemními zákazníky, získat od nich zpětnou vazbu a představit jim novinky z našeho sortimentu. Na stánku o rozloze 24 m² letos představíme více než 130 vybraných výrobků, highlitem bude třeba novinka, digitální proudové kleště s multimetrem VOLTCRAFT VC-740 E naší privátní značky,” říká produktový manažer Bohdan Roule z Conradu. Celkově má Conrad Business Supplies v nabídce na 230 tisíc výrobků určených pro profesionály z oboru elektrotechniky, elektromechaniky, ale také pro lidi pečující o údržbu budov nebo z oblasti technického vzdělávání žáků i budoucích odborníků. Kromě toho se Conrad zaměřuje také na tzv. makery a pokročilé kulity. Právě pro ně je určena jeho nová privátní značka MAKERFACTORY, kterou nedávno představil.

Na stánku Conradu si návštěvníci budou moci mimo jiné vyzkoušet 3D tiskárnu Flashforge Dreamer Dual. Ta zvládne vytisknout objekty s vysokým rozlišením, její výkonná jednotka extrudéru a všestranná uzavřená tisková komora navíc umožňují při tvorbě využívat širokou řadu materiálů. Celková koncepce stánku je navržena tak, aby si návštěvníci výstavy mohli produkty nejen prohlédnout, ale také sami vyzkoušet.

Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář