Eco-Rail 2: Zaměřeno na podstatné

Datum 01.10.2018

Napájecí zdroje řady Eco-Rail 2 poskytují společnostem v oboru výroby strojů a rozvaděčů možnost napájet své spotřebiče energií flexibilně a ekonomicky. Poskytují základní funkce a pomáhají udržet celkové náklady v rozvaděči pod kontrolou.

Eco-Rail 2 představuje: 

  • hospodárnost díky vynikajícímu poměru ceny a výkonu
  • celosvětové možnosti využití díky certifikaci UL
  • flexibilitu díky rozmanitosti variant a nastavitelnému výstupnímu napětí
  • vynikající dobu překlenutí výpadku sítě více než 40 milisekund
  • jednoduchou a praktickou instalaci a uvedení do provozu.

Napájecí zdroje řady Eco-Rail-2 poskytují společnostem v oboru výroby strojů a rozvaděčů možnost napájet své spotřebiče energií flexibilně a ekonomicky. Dsiponují základními funkcemi a jsou proto pro řadu aplikací řešením s nejlepším poměrem ceny a výkonu.

Požadavky na trhu elektrického napájení se neustále zvyšují. Účinnost má být maximální a výkon i při vysokých teplotách konstantní. Žádané jsou také diagnostické a komunikační možnosti, protože se komponenty začleňují do nadřazených sítí a stávají se součástí aplikací Průmyslu 4.0. Murrelektronik nabízí pro tyto požadavky vysoce výkonná řešení s progresivním charakterem.
Současně nadále existují „klasické“ aplikace – zcela bez zvýšených požadavků. Elektrokonstruktér zde není konfrontován s mimořádnými okolními podmínkami a napájecí zdroj nemusí být začleněn do nějakého systému. V takových případech je požadováno to podstatné: Řešení elektrického napájení, které funguje spolehlivě, flexibilně a hospodárně.
Napájecí zdroje série Eco-Rail-2 společnosti Murrelektronik jsou pro takové aplikace jako stvořené. Bravurně splňují základní požadavky na napájecí systémy a pomáhají udržet celkové náklady v rozvaděči pod kontrolou.
Produktová řada je s pěti přístroji v různých proudech od 10 do 20 A strukturována variabilně. Výstupní napětí přístrojů lze nastavit od 23 do 28 V. Tak je možné dodat potřebné napětí bez ohledu na délku přívodního vedení. Sériovým zapojením dvou napájecích zdrojů lze zvýšit výstupní napětí na 48 V.
Eco-Rail-2 pracuje spolehlivě při teplotách od 0 do 55 °C a pokrývá díky tomu širokou škálu aplikací. Montáž na DIN lištu lze provést jedním pohybem. Šroubové svorky jsou umístěny na přední části přístroje tak, aby bylo přišroubování vodičů možné provést rychle. Certifikace UL umožňuje celosvětové použití.
Pozoruhodná je u spínaných zdrojů řady Eco-Rail-2 doba „Hold Up Time“ až 130 milisekund. Pomáhá k překonání poklesů napětí v síti.

Potřebujete další informace? Obraťte se na obchodní zástupce společnosti Murrelektronik. Kontakty najdete ZDE…
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář