Partnerský program pro operační systém průmyslového internetu věcí MindSphere

Datum 04.10.2018

Siemens v České republice spustil globální partnerský program MindSphere

a vytváří široký ekosystém pro průmyslový internet věcí. Program otevírá partnerům nové obchodní příležitosti jak v České republice, tak na globálních trzích. Zákazníkům z řady oblastí – od průmyslové výroby přes energetiku a infrastrukturu po chytrá města – zajistí dostupnost špičkových služeb a řešení na míru.

  • MindSphere partneři v České republice: Unicorn Systems, VDT Technology a.s., DEL
  • Úrovně spolupráce – stříbrný, zlatý a platinový partner
  • MindSphere: otevřený operační systém a cloudové řešení pro průmyslový internet věcí

 

Partnerský program MindSphere

Program otevírá nové obchodní příležitosti v oblasti průmyslového internetu věcí

pro vývojáře aplikací, systémové integrátory, konzultanty, výrobce a dodavatele průmyslových zařízení a řešení ze světa IT, automatizace, elektrotechniky či jiných technických oborů. „Průmyslový internet věcí dává digitalizaci nový rozměr a nabízí zcela nové možnosti. Partnerský program MindSphere představuje pro partnery zajímavou příležitost, jak vyvíjet ziskové aplikace a digitální služby a podílet se na rozvoji tohoto fenoménu,“ vysvětluje Eduard Palíšek, generální ředitel Siemens Česká republika.

Operační systém MindSphere

MindSphere je otevřený operační systém a cloudové řešení pro průmyslový internet věcí, který umožňuje využívat technologická data k optimalizaci procesů, snižování nákladů, zvyšování efektivity a produktivity. MindSphere otevírá možnosti ke vzniku nových obchodních modelů a příležitostí v různých oblastech od průmyslové výroby přes energetiku, železniční a silniční dopravu, logistiku až po chytrá města.

Unicorn Systems – zlatý partner MindSphere

Unicorn je renomovaná evropská společnost poskytující robustní informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií, která jsou rozšířena a užívána mezi nejvýznamnějšími podniky z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, energetiky a utilit, komunikace a médií, výroby, obchodu i veřejné správy. „Unicorn rozvíjí pilotní projekty s využitím operačního systému MindSphere jak u komerčních zákazníků, tak v oblasti výzkumu a vývoje. Naši zákazníci potřebují technologii, která pracuje na systému otevřených dat a umožňuje tak další rozvoj. Přesně to systém MindSphere a partnerství Siemens nabízí,“ říká Jan Jaroš, generální ředitel Unicorn Systems.

VDT Technology – zlatý partner MindSphere

 Společnost VDT Technology je mladá česká společnost, která se specializuje na dodávky bezpečnostních řešení a služeb. Využitím moderních technologií pomáhá zákazníkům rychle a efektivně se přizpůsobit novým trendům a zákonným požadavkům. „Díky partnerství se společností Siemens můžeme nabídnout našim zákazníkům pokročilá řešení v oblasti průmyslového internetu věcí a pomoci jim vyrovnat se s výzvami digitální transformace,“ vysvětluje Jiří Jirkovský, generální ředitel VDT Technology.

DEL – solution partner Siemens

Společnost DEL je dlouholetý partner společnosti Siemens, který dodává řešení na klíč v oblasti automatizace, elektrotechniky a robotizace směřující do různých odvětví průmyslu, především do strojírenského, automobilového, těžkého a lehkého průmyslu a energetiky. „Z rozšíření spolupráce s firmou Siemens v oblasti MindSphere budou profitovat především naši zákazníci, kterým pomůžeme propojit svět IT a automatizace a naplno využít potenciál průmyslového internetu věcí,“ uvádí Jiří Kabelka, předseda představenstva a výkonný ředitel DEL.

Siemens Česká republika
Siemens patří mezi největší technologické firmy v České republice a již více než 125 let je nedílnou součástí českého průmyslu a zárukou inovativních technologií. Se svými téměř 12 000 zaměstnanci se řadí mezi největší zaměstnavatele v Česku. Portfolio Siemens pokrývá řešení pro průmysl, energetiku, dopravu a veřejnou infrastrukturu, technologie budov a zdravotnictví. Český Siemens je průkopníkem v oblasti Průmyslu 4.0 a Smart Cities, v rámci kterých přináší zákazníkům komplexní digitální produkty a služby. Více informací naleznete na http://www.siemens.cz.
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář