Zdroj nepřerušitelného napájení Eaton 93PS

Datum 08.10.2018

Toto nové jednofázové provedení doplňuje stávající UPS řady Eaton 93PS a poskytuje vyšší flexibilitu, provozuschopnost a nákladovou efektivitu.

Společnost Eaton představila řadu Eaton 91PS, což je jednofázová varianta její stávající řady zdrojů nepřerušitelného napájení (UPS) Eaton 93PS, který je špičkou v této oblasti. Obě řady jsou určeny pro oblasti použití, v nichž jsou důležité vlastnosti jako: účinnost, spolehlivost, bezpečnost a rozšiřitelnost. Tento nově představený jednofázový zdroj Eaton 91PS má jmenovitý výkon 8 až 30 kW, zatímco třífázový zdroj Eaton 93PS je k dispozici od 8 do 40 kW. Výrobky Eaton 91PS a 93PS jsou nejpokročilejšími UPS ve své třídě a poskytují vysokou provozuschopnost a nižší náklady vlastnictví pro serverovny, malá datová centra a kriticky důležité IT aplikace v takových oblastech, jako jsou zdravotnictví, telekomunikace, námořní a průmyslové aplikace. Nové modely budou k dispozici v regionu Evropa, Střední východ a Afrika (EMEA) od září 2018.

Modely Eaton 91PS a 93PS nabízí nejnižší celkové náklady vlastnictví v oblasti UPS. Každá řada je založena na předních technologiích pro dosažení vyšších úrovní účinnosti nad 96 % v běžném režimu dvojité konverze, což může generovat úspory přes 1000 € za rok v porovnání s provozem modelu 30 kW s účinností 94 %. Se jmenovitým účiníkem 1,0 dodávají modely 91PS a 93PS o 25 % více činného výkonu než ekvivalentní zdroje UPS, což zvyšuje energetickou účinnost.

Dále tyto řady využívají dvou klíčových technologií Eaton k dosažení ještě vyšších účinností. Systém úspory energie (Energy Saver System, ESS) Eaton umožňuje modelům Eaton 91PS a 93PS dosáhnout úrovní účinnosti až 99 % a zdvojnásobit tak potenciální roční úspory. Tento systém ESS se používá mnoho let v rámci široké instalační základny a jde tedy o nejosvědčenější a nejspolehlivější systém úspory energie na trhu. I v porovnání s extrémně vysokou účinností dvojité konverze je režim ESS schopen dále snížit ztráty o 74 % při typickém zatížení UPS. Systém optimalizace zatížení výkonových modulů (Variable Module Management System, VMMS) společnosti Eaton pomáhá dosahovat vyšší účinnosti i při nízkých zátěžích UPS, což je typické pro redundantní systémy UPS.

Řady Eaton 91PS a 93PS obsahují několik funkcí, které jsou pro společnost Eaton jedinečné a jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší možnou dostupnost pro kritickou infrastrukturu. Mezi ně patří:

  • Hot Sync, patentovaná technologie společnosti Eaton pro sdílení zatížení mezi UPS, která eliminuje jakýkoli bod poruchy v paralelním systému UPS;
  • technologie Advanced Battery Management (ABM), která umožňuje inteligentní nabíjení a prodlužuje životnost baterií;
  • výkonové moduly vyměnitelné a rozšiřitelné za provozu, které mohou být vyměňovány nebo přidávány, zatímco ostatní moduly nadále chrání zátěž, což odstraňuje nutnost případného vyřazování modulů za účelem probíhající údržby nebo při zvyšování výkonu systému;
  • vnitřní redundance, které lze dosáhnout jen s jedinou jednotkou, čímž se zamezuje nutnosti paralelního provozu;
  • připraveno pro vizualizaci: výrobky Eaton 91PS a 93PS jsou podporovány softwarem společnosti Eaton – Intelligent Power Management (IPM), který slouží k monitorování a správě UPS jako nedílné součásti napájecí a IT infrastruktury.

Obě řady také obsahují funkce, které zajišťují bezpečnou instalaci a používání díky předem navrženým, předem otestovaným a předem nainstalovaným integrovaným bezpečnostním komponentům, jako je ochrana proti zpětnému toku výkonu a ultrarychlé pojistky ve statickém přepínači. Toto zařízení dále snižuje náklady na instalaci, jelikož splnění požadavků norem a předpisů UPS nevyžaduje žádné další vybavení.

Pokud se chcete dozvědět více o řadách UPS 91PS a 93PS od společnosti Eaton, navštivte stránku Eaton.eu/91PSand93PS. Další informace o softwaru Eaton Intelligent Power Manager naleznete na adrese Eaton.eu/IntelligentPower. Chcete-li se dozvědět více o produktech a službách společnosti Eaton týkající se napájení, navštivte stránku Eaton.eu/powerquality.
Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář