Disk valve motory poskytují vynikající výkon u nízkého a středního zatížení

Datum 19.10.2018

Společnost Eaton zabývající se řízením energie představila své nízko otáčkové, vysoko momentové motory s rozvodným diskem řady Xcel, které jsou určené pro aplikace s nízkým a středním zatížením a poskytují optimalizovaný výkon a spolehlivost.

Motory XL2 a XL4 sdílejí třízónovou konstrukci, umožňující obousměrný provoz bez omezení, a optimalizovaný odvod oleje ze skříně motoru, čímž se zlepšuje odolnost vůči tlakovým rázům a  prodlužuje životnosti těsnění a celého motoru. Jednoduše navržené funkce, základní charakteristiky a geometrické objemy z nich dělají ideální motory pro široké využití v aplikacích nejrůznějšího typu a zaměření.

„Vlivem měnících se požadavků zákazníků a zvýšené konkurence hledají výrobci mobilních zařízení motory, které jsou zvláště navržené pro sladění provozních cyklů pracovních okruhů s cílem snížení celkových nákladů. Nízko otáčkové vysoko momentové motory s rozvodným diskem Eaton řady Xcel nabízí hodnotu a výkon pro aplikace s nízkým a středním zatížením. Jsou optimalizovány tak, aby poskytovaly vynikající výkon za přijatelnou cenu,“ uvedl John Taylor, produktový manažer EMEA.

Mnoho aplikací vyžaduje kombinaci motorů s vyšším a nižším výkonem pro různé funkce. To znamená buď několik dodavatelů nebo kompromisy z hlediska ceny či výkonu motorů od jednoho dodavatele. Řada Xcel doplňuje prémiovou řadu Char-Lynn a může být použita pro funkce s nízkým až středním zatížením, a to při jediném dodavateli pro všechny výkonové úrovně motoru.

Nízko otáčkové vysoko, momentové motory s rozvodným diskem Eaton řady Xcel nabízí nejžádanější možnosti pro volbu výstupního hřídele, portů, montážních přírub a geometrického objemu s cílem co největšího zjednodušení a zkrácení procesu navrhování. Motory XL2 poskytují možnost zabudovaných ventilů, což nabízí prostorovou a hmotnostní úsporu v porovnání s oddělenými ventilovými bloky. Dále se nabízí závitové (metrické, BSPP nebo UNF) a tzv. kolektorové porty, tj. porty umožňující připojení externích ventilových bloků, pro zajištění flexibility a jednoduchosti.

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář