Vyhledávač optimálního servomotoru

Datum 22.10.2018

Vyhledávač produktů společnosti Panasonic vám pomůže najít nejlepší servomotor, stejně jako příslušný driver a všechny potřebné kabely a další příslušenství. Výběrem vás provede intuitivní prostředí, kde v několika krocích zadáte parametry vašeho projektu. Vyhledávač vám vytipuje optimální sestavu a příslušné alternativní konfigurace.

Pomocí tlačítka „Compare selected products” (Porovnat vybrané produkty) umístěného nad filtrem můžete porovnat data ze tří různých motorů.

MINAS BL

MINAS BL je nejnovější vývojovou řadou osvědčených servomotorů MINAS. Inovativní struktura děleného jádra umožňuje šetřit energii, prostor i náklady.

Motory MINAS BL, které ve srovnání s AC indukčními motory nabízejí mnohem více funkcí, jsou zvláště vhodné pro manipulaci s materiálem nebo textilní a potravinářský průmysl.

MINAS LIQI

Servomotory řady MINAS LIQI jsou nejlevnějším řešením servopohonu od společnosti Panasonic – optimální volbou s bezkonkurenční cenou, dobrou spolehlivostí a výkonem.

Typickým využitím jsou jednoúčelové stroje a malé výrobní linky, které vyžadují přesnost, rychlost a uživatelsky příjemný servopohon za rozumnou cenu.

MINAS A5

Řada MINAS A5 vyniká díky vysoce dynamickým servomotorům s nejmodernějšími technologiemi a velkým výkonem (až 15 kW) a zároveň zachovává lehké a kompaktní provedení. Řada má inovativní funkce pro potlačení rezonančních frekvencí a vibrací, více režimů řízení, jako jsou pulsní, analogové nebo síťové technologie a nabízí komunikaci v reálném čase (100Mbit/s). Servopohony řady Panasonic jsou ideální pro snadné a rychlé řešení malých (1 nebo 2 osy) i složitých úkolů (až 64 os).

Využití je velmi široké. Uplatnění nachází v obalové technice, textilním průmyslu a také při zpracování dřeva, papíru, kovu nebo plastů.

MINAS A6

Nová řada MINAS A6 je zlepšením již velmi úspěšného předchůdce řady MINAS A5. Současně byla zachována 100 % kompatibilita s řadou A5.

Díky funkci adaptivního ovládání výkonu zajišťují servopohony řady MINAS A6 extrémně stabilní výrobní proces, který je obzvláště důležitý pro aplikace, kde vysoká přesnost a spolehlivost je absolutní nutností.

Vhodný pohon pro každou aplikaci

Řada MINAS

Funkce\Řada Minas BL GV/KV/GP MINAS LIQI MINAS A5 MINAS A6
Výkon (W) 50 – 750 50 – 1000 50 – 15000 50 – 15000
Napájecí napětí (V) 1 x 200 1 x 200 1 x 200, 3 x 400 1 x 200
Řízení Pulzy, analogový vstup Pulzy Ethernet, pulzy, analogový vstup Ethernet, pulzy, analogový vstup
Síť EtherCAT, RTEX Modbus RTU, EtherCAT, RTEX
Automatické ladění v reálném čase X X
Enkodér 10000 P/U 20-bit 23-bit
Řízení točivého momentu X X
Ovládání rychlosti X X X
Ovládání polohy X X X X
Brzda X X X
Jmenovitý moment (Nm) min 0,16 – 2,4 0,16 – 3,2 0,16 – 99,5 0,16 – 7,16
Typ připojení kabel kabel kabel, konektor kabel, konektor
Panasonic
Dny teplárenství 700 x 200 px

Napsat komentář