OKIN BPS otevřel novou pobočku v Texasu

Datum 07.11.2018

Poskytovatel podnikových služeb společnost OKIN BPS oznámila otevření nové pobočky v San Antoniu ve státě Texas. Nová pobočka přinese lokálně téměř 1 500 nových pracovních míst a znamená investici ve výši 23mil. dolarů. Na celý projekt získal OKIN BPS grant fondu Texas Enterprise Fund (TEF) v objemu přes 6,6mil. dolarů.   

Guvernér státu Texas Greg Abbott k této události řekl: “OKIN BPS patří mezi nejrychleji rostoucí poskytovatele služeb v oboru IT, telekomunikace a podnikových služeb, který sází na kvalitní školení svých zaměstnanců a nové technologie. Otevřením nové pobočky v Texasu, mimo evropský kontinent, zahájil vůbec největší vlnu expanze ve své historii. Děkuji OKINu za investici do Texasu a jsem přesvědčen, že toto nové partnerství přinese našemu státu mnoho dobrého.”

“Jsme rádi, že můžeme po dvou letech hledání oznámit otevření naší pobočky v San Antoniu v Texasu. Pro Texas a jmenovitě San Antonio jsme se rozhodli z toho důvodu, že zde sdílejí totožné hodnoty, kterých si vážíme i v OKINu a na kterých chceme založit náš další růst. Tímto bychom chtěli poděkovat všem v Texasu a San Antoniu za podporu a pomoc. Těšíme se, že naše přítomnost v San Antoniu bude pro všechny strany přínosná.” dodává Michal Jelínek, zakladatel OKIN BPS, a.s.    

 

K expanzi OKINu dochází i v České republice. Ten zde v průběhu posledních měsíců získal tři nové klienty, kterým poskytuje služby zákaznického servisu.

 

O společnosti OKIN BPS:
OKIN Business Process Services se během svojí více než čtrnáctileté existence zařadila mezi nejvýznamnější, a současně nejrychleji rostoucí, české globálně působící service providery. OKIN BPS poskytuje komplexní služby v oblasti dodávky podnikových procesů. Jedná se zejména o podporu obchodní sítě, tvorbu návrhů technických řešení a cenových nabídek, kompletní řízení projektů a realizace dodávky služeb, řízení třetích stran, zajišťování technické podpory a dohledu, vícejazyčnou zákaznickou podporu a další nové služby v oblastech, jako je Cloud a Security. OKIN BPS poskytuje všechny své služby v 5 hlavních evropských jazycích, a technickou zákaznickou podporu v dalších 11 jazycích. Ze svých tří servisních center obsluhuje koncové uživatele po celém světě, 24 hodin denně, 365 dní v roce. V současné době expanduje do nově vznikajících technologických řešení, jakými jsou automatizace a koncepty využívající prvků umělé inteligence a strojového učení s cílem skokového zvyšování produktivity, efektivity procesů a zákaznické spokojenosti.

 

FOTO: Michal Jelínek, zakladatel OKIN BPS, a.s. / Ron Nirenberg, starosta města San Antonio / Nelson W. Wolff, Bexar County Judge

Výstava Volty 700 x 200 px

Napsat komentář